فرمانده نیروی انتظامی شهرستان دیّر

ادارات به دوربین مدار بسته مجهز شوند

ادارات به دوربین مدار بسته مجهز شوند
داریوش مردانی با اشاره به ضعف امنیتی در ادارات گفت:نصب دوربین های مدار بسته در ادارات موجب می شود تا جلوی بسیاری از مشکلات امنیتی گرفته شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از  "مطاف24"  سرهنگ داریوش مردانی در نشست شورای اداری شهرستان دیّر با گلایه از عدم اطلاع رسانی به موقع به پلیس در مواقع ضروری گفت: در حادثه آتش سوزی اسکله دیّر پلیس آخرین نهادی بود که خبردار شد و آن هم به واسطه گزارش مأمورین و دودی که در آسمان مشاهده شد در جریان این حادثه قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "مطاف24",

وی افزود: عمده جرایم رخ داده در سطح شهرستان مربوط به سرقت و خرده سرقت است که در صورت نصب دوربین مدار بسته به راحتی قابل پیگیری است.

,

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان دیّر اضافه کرد: متأسفانه برخی از بانک ها علی رغم هشدارهای امنیتی پلیس به آنها مبنی بر رعایت اصول ایمنی باز هم کوتاهی می کنند و در برخی مواقع حتی حاضر به پاک کردن دریچه دوربین بانک خود هم  نیستند.

,

مردانی عنوان کرد: نیروی انتظامی این آمادگی را دارد تا در هر ساعتی مشاوران خود را جهت آموزش به ادارات بفرستد.

,

 وی با تشکر از همکاری آموزش و پرورش و کمیته امداد با این نهاد اظهار داشت: تعامل و ارتباط مستمر ادارات به نیروی انتظامی امری ضروری است.

,

داریوش مردانی با اشاره به ضعف امنیتی در ادارات گفت:نصب دوربین های مدار بسته در ادارات موجب می شود تا جلوی بسیاری از مشکلات امنیتی گرفته شود.

,

این مقام مسئول ادامه داد: کارمندان به عنوان الگوی جامعه در رعایت قوانین رانندگی  با پلیس راهور کمال همکاری را داشته باشند.

,

مردانی تصریح کرد: در استفاده از فضای مجازی و اینترنت باید دقت شود تا مشکلی برای کاربران به وجود نیاید.

,

سید علی پاکنژاد معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دیّر گفت: مصوب شده است که ادارات به دوربین مجهز شوند./ انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه