حفظ مصالح کشور در اجرای منویات مقام معظم رهبری است

حفظ مصالح کشور در اجرای منویات مقام معظم رهبری است
مقام معظم رهبری بارها در سخنانش بر دوری از دو دستگی و تفرقه تاکید کردند و حفظ مصالح کشور که همان اتحاد بین گروه های مختلف است جز با اجرای دقیق منویات حضرت آقا میسر نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  آوای مهران، رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با جمعی از مسئولان کشور، سفرای کشورهای اسلامی و قشرهای مختلف مردم با اشاره به تلاش گسترده رسانه های بیگانه برای ایجاد اختلاف و دو دستگی در کشور، تنها راه مقابله با این تلاشها، تقوای عمومی و ملی و مصونیت سازی درونی با افزایش اقتدار داخلی از طریق تقویت ایمان، علم و صنعت و فرهنگ عنوان کردند که نشان دهنده تعیین خط مشی بسیار آگاهانه از سوی ایشان بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای مهران,

اگر با دقت و ریزبینانه نگاهی به این خط مشی رهبر بیاندازیم خواهیم دید که ایشان به درستی بیان فرمودند رسانه های غربی بدنبال ایجاد تفرقه هستند تا توافقات هسته ای را زمینه ای برای دو دستگی قرار دهند چرا که به راحتی می‌توان با یک جستجوی کوچک در سایت شبکه های بیگانه؛یک گروه را پیروز میدان می دانند و گروه دیگر در انزوا.
با این حال، رسانه‌های فارسی‌زبان وابسته به کشورها غربی طی چند روز گذشته که از توافق هسته ای گذشته داعیه‌دار بی‌طرفی در اطلاع‌رسانی هستند اما در گزارشاتشان به خوبی مشخص است که به دنبال ایجاد راهی برای تفرقه میان گروه های سیاسی کشور ما است.
این رسانه‌ها که هر یک به طور مستقیم یا غیرمستقیم زیر نظر دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی کشورهای مطبوع خود فعالیت می‌کنند، همچون گذشته با پررنگ جلوه دادن موفقیت یک گروه از آن به عنوان موفقیت هسته ای استراتژی عنوان می کند در صورتی که بیش از 12 سال است که مذاکرات هسته ای ادامه دارد.
مسوولان و مردم باید آکاه باشند تا در این برهه از زمان که رسانه‌های بیگانه در تلاشی همسو، سعی می‌کنند تا با ایجاد گروه بندی های سیاسی عامل ایجاد اختلافات شوند تنها منویات رهبری را نصب العین قرار داده و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند " برای تصویب این متن، یک مسیر قانونیِ پیش‌بینی‌شده‌ای وجود دارد که باید این مسیر را طی کند و خواهد کرد؛ ان‌شاءالله. انتظار ما این است که دست‌اندرکاران، با دقّت مصالح را -مصالح کشور را، مصالح ملّی را- در نظر بگیرند و آنچه را تحویل ملّت خواهند داد، بتوانند با گردن افراشته، در مقابل خدای متعال هم ارائه بدهند.چه این متن تصویب بشود و چه نشود، به حول و قوّه‌ی الهی، اجازه‌ی هیچ‌گونه سوءاستفاده‌ای از آن داده نخواهد شد؛ اجازه‌ی خدشه‌ی در اصول اساسی نظام اسلامی به کسی داده نخواهد شد؛ قابلیّتهای دفاعی و حریم امنیّت کشور، به فضل الهی حفظ خواهد شد،"
امید است تمام مردم و دست اندرکاران با حرکت در مسیر روشن و درستی که حضرت آقا فرمودند ضمن ایجاد اتحاد و همبستگی توطئه های دشمنان خنثی شود.
انتهای پیام/ 

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه