مسئول سازمان بسیج دانش آموزی آذربایجان غربی:
طرح جوانه های صالحین در آذربایجان غربی به اجرا در می آید
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی آذربایجان غربی از اجرای طرح هجرت3 و جوانه های صالحین با حضور دانشآموزان بسیجی و با هدف غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا جلال مولان زاده در گفت و گو با خبرنگار بوی مهر، با اشاره به اهمیت غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان گفت: پرکردن اوقات فراغت دانش آموزان، فرصتی است که اگر برای آن برنامه ای نداشته باشیم به یک تهدید تبدیل می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بوی مهر, بوی مهر,وی افزود: بسیج دانشآموزی با برگزاری طرح هجرت و طرح جوانه های صالحین در تابستان امسال قصد دارد اوقات فراغت دانشآموزان را غنیسازی کند تا آثار مثبت این برنامهها در تحصیل و زندگی اجتماعی آنها مشاهده شود.
,مسئول سازمان بسیج دانش آموزی آذربایجان غربی با اشاره به طرح جوانه های صالحین گفت: هدف ما در این طرح تشکیل و تقویت، تعالی و فراهم ساختن شرایط جذب جوانان به بسیج است.
,وی درباره زمان برگزاری طرح هجرت دانش آموزی نیز اظهار کرد: این طرح از ابتدای تیرماه سال جاری آغاز شده و تا پایان ایام تابستان نیز ادامه دارد.
,مولان زاده ﺑﺮﮔﺰاری ﮐﻼس ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﻠﻤﯽ، آﻣﻮزﺷﯽ، ورزشی، ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ، ﻫﻨﺮی و ﻣﺬﻫﺒﯽ در ﻗﺎﻟﺐ ﻃﺮح ﻏﻨﯽ ﺳﺎزی اوﻗﺎت ﻓﺮاﻏﺖ را فرصتی برای ﺑﺮوز و ﺷﮑﻮﻓﺎﯾﯽ اﺳﺘﻌﺪادﻫﺎ و ﺗﻮاﻧﻤﻨﺪی ﻧﻮﺟﻮاﻧﺎن و ﺟﻮاﻧﺎن دانست و گفت: با تلاش فراوان دانش آموزان استان تا کنون کار بهسازی و نوسازی تعدادی از مدارس سطح استان بهخوبی انجام شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه