سرپرست فرمانداری شهرستان قرچک:
مدیریت مشارکتی در قرچک اجرا خواهد شد
سرپرست فرمانداری شهرستان قرچک بر ضرورت اجرای فرآیند مدیریت مشارکتی در این منطقه تأکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا; به نقل از قرچک آنلاین- مسعود مرسل پور سرپرست فرمانداری جدید شهرستان قرچک صبح امروز در مراسم معارفه خود ضمن تبریک عید سعید فطر و ابراز خرسندی از توفیق خدمت در شهرستان ولایتمدار قرچک اظهار داشت: امید است با استفاده از فرآیند مدیریت مشارکتی و بهره گیری از نظرات صاحب نظران بتوان سیاست های عمومی دولت تدبیر و امید و استانداری تهران را در شهرستان قرچک به خوبی اجرا کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا;, قرچک آنلاین-,وی افزود: بزرگترین هدف ما ایجاد امنیت روانی در شهرستان قرچک است تا بتوانیم مردم را از نگرانی درآورده و در جهت خدمت صادقانه به مردم گام برداریم.
,این مسئول یادآور شد: امید است با همدلی و همراهی مردم منطقه و مسئولان دلسوز در جهت رفع مشکلات گام برداریم.
,گفتنی است، سیدحسین هاشمی استاندار تهران در حکمی «مسعود مرسل پور» را به عنوان سرپرست فرمانداری قرچک منصوب کرد.
, ,
,
, مسعود مرسل پور، دارای دو لیسانس علوم سیاسی و حقوق به همراه فوق لیسانس حقوق جزا می باشد که مدت ٢٢ سال در استانداریهای کرمان و اصفهان، نهاد ریاست جمهوری، وزارت کشور، وزارت مسکن و شهرسازی و سازمان ثبت اسناد واملاک کشور درسمتهای کارشناسی و مدیریتی فعالیت داشته است.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه