عضو شورای روحانیت روانسر:

امنیت هر کشوری وابسته به اسرار نظامی آن است

امنیت هر کشوری وابسته به اسرار نظامی آن است
عضو شورای روحانیت روانسر گفت: ملت ایران اسلامی هراسی از توان نظامی دشمنان ندارد و این توان نظامی ما است که دشمنان را سردرگم ساخته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،ماموستا ملا یحیی شهبازی عضو شورای روحانیت شهرستان روانسر در گفتگو با سراب روانسر اظهار داشت: ملت بزرگ ایران اسلامی در طول عمر انقلاب به صورت مداوم مورد هجوم تهدیدات و تحریم های مختلف از سوی دشمنان بخصوص آمریکا و دست نشاندگانش قرار داشته، اما همیشه دشمنان این مرز و بوم در این تقابل شکست خورده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب روانسر,

ماموستا شهبازی افزود: این بار نیز استکبار چوب کارشکنی های خود را خواهد خورد، زیرا که ملت مسلمان ایران اسلامی هیچ هراسی از قدرت استکبار ندارد و هیچگاه اسرار نظامی خود را که مورد تاکید مقام معظم رهبری است در اختیار دشمنانی که از این قدرت سردرگم شده اند و قصد دارند به هر نحوی از این توان با توطئه های مختلف بکاهند، قرار نخواهد داد.

,

دبیر شورای روحانیت شهرستان روانسر خاطر نشان کرد: مباحث نظامی ایران اسلامی هیچ رابطه ای با مبحث مذاکرات هسته ای این کشور نداشته و این تلاش دشمنان برای دست یابی به اسرار بنیه های دفاعی تلاشی بیهوده ای است، زیرا که امنیت هر کشوری در برابر دشمنانش به همین اسرار وابسته است.

,

ماموستا شهبازی در پایان رهنمودها و بیانات مقام معظم رهبری در بحث مباحث هسته ای، صبر و دعای خیر مردمان ایران اسلامی و تیم مذاکره کننده را برگ برنده توافق موجود و مشخصه وحدت دانست.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه