نماینده مردم عباس آباد، تنکابن و رامسر در مجلس:

افراد اثر گذار در صحنه انتخابات حاضر شوند

افراد اثر گذار در صحنه انتخابات حاضر شوند
نماینده مردم عباس آباد، تنکابن و رامسر در مجلس گفت: هرکس که می داند در مسیر قربت الی‌الله می تواند کار انجام دهد و اثر بخش باشد در انتخابات آتی مجلس حاضر شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از دریاسر، شمس الله شریعت نژاد در نشست با خبرنگاران شهرستان عباس آباد در سالن کنفرانس آموزش وپرورش عباس آباد اظهار‌داشت: خبرنگاران جزء طیف روشن فکر جامعه هستند که با انگیزه، به‌موقع اطلاع رسانی کرده و هشدارهای لازم را به مردم و مسئولین می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دریاسر, دریاسر,


وی در پاسخ به خبرنگاران درباره حضور در انتخابات دوره آینده مجلس گفت: در صحنه انتخابات آتی هم حضور خواهم داشت، اثر بخشی کار ما قطعا باید در دوره آینده بیشتر شود چون فرصت دو سال برای اثر گذاری کار نماینده مجلس فرصت کمی است.

شریعت نژاد درباره تعدد کاندیدا در حوزه انتخاباتی سه شهرستان غرب مازندران بیان کرد: در شور انتخاباتی حضور مردم مهم است و تعدد کاندیدا هم می تواند شور انتخاباتی بوجود آورد، هرکس که می داند در مسیر قربت الی‌الله می تواند کار انجام دهد و اثر بخش باشد به صحنه بیاید.

وی افزود: اهل تند روی و افراطی گری نیستم و از لجام گسیختگی در کارها گلایه دارم، عقل گرایی و دانایی باید در مدیریت لحاظ شود و از افراطی گری باید پرهیز شود.

شریعت نژاد در پاسخ به خبرنگاران درباره نقش نماینده مجلس در انتصابات شهرستان، گفت: هر تغییری باید باعث پیشرفت شود، من نماینده قوه مقننه هستم و انتصابات مربوط به قوه مجریه است، اگر نظری از من خواسته شود نظر می دهم ولی دخالتی در انتصاب افراد ندارم، من نماینده مردم هستم ونماینده مردم خودش مطالبه گر است .

در ادامه نماینده مردم عباس آباد، تنکابن و رامسر در مجلس در پاسخ به خبرنگاران درباره وضع قانون عفاف و حجاب بیان‌داشت: در حوزه عفاف و حجاب کار فرهنگی باید انجام شود که اثرگذاری آن به مراتب بیشتر از وضع قانون است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه