معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گلستان:
ساماندهی ۱۶ پایگاه انتخاب رشته کنکور در گلستان
معاون پرورش و فرهنگی آموزش و پرورش گلستان از راه اندازی 16 پایگاه انتخاب رشته دراستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سید علی حسینی با اعلام این خبر به خبرنگار کلاس بیست گفت: با هدف ارایه خدمات مطلوب تر به داوطلبان کنکور سراسری ۹۴، پایگاه ها انتخاب رشته را درسطح شهرستانها راه اندازی و آماده ارایه خدمات به دانش آموزان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست,وی افزود: ۱۱۲ مشاور که سابقه چند ساله در زمینه انتخاب رشته دارند در مراکز به خدمات دهی خواهند پرداخت تا دانش آموزان مجاز به انتخاب رشته، بتوانند دانشگاه و رشته آموزشی مناسبی را انتخاب کنند.
,معاون پرورشی و فرهنگی اموزش و پرورش گلستان تصریح کرد: فعالیت این مراکز از فردا با اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری آغاز و راهنمایی لازم در خصوص انتخاب رشته های دانشگاهی را به دانش آموزان و داوطلبان ارائه می دهند.
,وی بیان کرد: در همین راستا چندین جلسه و یک کارگروه هدایت تحصیلی تشکیل شده است که طی آن مقرر شد ۳ نفر مشاوران فعال ستان در عرصه کنکور ،آقایان، قاسم حکمتی، کوثری و حیدی برای بک دوره آموزشی به تهران اعزام شوند.
,برگزاری ۲ همایش توجیهی آخرهفته
,حسینی از برگزاری ۲ همایش توجیهی-آموزشی برای مشاوران در پنج شنبه یکم مردادماه خبرداد و افزود: این همایش به صورت متمرکز استانی در گنبد و گرگان برگزار می شود.
,معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گلستان در پایان به دانش آموزان توصیه کرد: انتخاب رشته دانشگاهی برای کسب شغل آینده مهم است بنابراین رشته هایی را انتخاب کنند که به آن علاقه داشته باشند و می توانند زمینه شغلی مناسبی را در آن کسب کنند.
,۲۲هزارو ۵۵۶ داوطلب گلستانی در آزمون سراسری سال۴۹ دانشگاه ها شرکت کردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه