اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بلاتر: خبرنگار می شوم!

بلاتر: خبرنگار می شوم!
سپ بلاتر رئیس متعفی و کهن‌سال فیفا که روز گذشته در راس نشست فوق‌العاده این سازمان قرار داشت، تاکید کرد که کسی نگران سنش نباشد زیرا دو هفته پیش از ورود به ۸۰ سالگی برای همیشه کنار خواهد رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سپ بلاتر، رئیس فیفا، روز گذشته در نشست خبری فوق‌العاده‌ای در مقر فیفا در زوریخ سوئیس، سکوتش را شکست و اطمینان داد که 14 روز پیش از تولد 80 سالگی‌اش هدایت فیفا را به دیگری خواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

او در این رابطه تصریح کرد: در 26 فوریه( ۷ اسفند)، رئیس جدید فیفا انتخاب می شود. من هم به شغل مورد علاقه‌ام که خبرنگاری است باز خواهم گشت. در نوجوانی‌ام نیز البته همین شغل را داشتم اما تمام دوران جوانی‌ام را صرف مدیریت فوتبال کردم.

,

بلاتر که در ابتدای این نشست پس از آن‌که به سویش پول پرتاب شد مورد خنده و استهزاء قرار گرفت از راه‌کارش برای بهبود وضع فدراسیون جهانی فوتبال، اظهار داشت: می‌خواهیم یک کارگروه تشکیل دهیم که اعضای آن کسانی‌ هستند که از اول فعالیت فوتبالی داشتند، نه کسانی که شهرت‌های دیگری داشته و سپس وارد فوتبال شدند.

,

فیفا که بالاتر از سازمان ملل و سازمان اوپک ثروتمندترین نهاد بین‌المللی جهان است،‌ در چند ماه اخیر بیش از همیشه مورد هدف انگشت‌های اتهام از سرتاسر جهان قرار گرفته! در تازه‌ترین راه‌کار اما درخواست شده که یک سیاستمدار معتمد و با حسن پیشینه مثل کوفی عنان زمام هدایت این سازمان را به دست بگیرد، اما باید دید که دبیرکل پیشین سازمان ملل که بسیاری از گره‌های پیچیده بین‌المللی را گشوده، آیا می‌تواند آبرو و اعتبار از دست رفته مورد توجه‌ترین نهاد بین‌المللی را باز یابد؟!

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه