دبیر هیئت قایقرانی استان:
بانوی قایقران همدانی به اردوی تیم ملی روئینگ دعوت شد
دبیر هیئت قایقرانی استان از دعوت قایقران همدانی به نهمین مرحله اردوی تیم ملی روئینگ بانوان در میانه خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مهدی صمدی در گفتگو با خبرنگار همدان ورزش با بیان این مطلب افزود: این اردو به منظور حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و کسب سهمیه المپیک 2016 در سد آیدوغموش میانه برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش,وی ادامه داد: این مرحله از اردو تا 17 مرداد ادامه خواهد داشت و 5 قایقران از گیلان، زنجان، کرمانشاه و همدان به مربیگری افشین فرزام حضور دارند.
,صمدی بیان داشت: در نهمین مرحله اردوی تیم ملی روئینگ بانوان نازنین ملائی و حمیرا برزگر از گیلان، مهسا جاور از زنجان، نازنین رحمانی از کرمانشاه و مریم کرمی از همدان تمرینات خود را زیر نظر مربیان تیم ملی پی می گیرند .
,وی تصریح کرد: مریم کرمی به تازگی در رقابتهای قایقرانی رویینگ قهرمانی آسیا به مدال برنز دست یافته بود.
,گفتنی است : مریم کرمی در فینال A ماده یکنفره جفت پارو ،قایقران همدانی تیم ملی کشورمان با حریفانی از اندونزی، ازبکستان، هنگ کنگ، ژاپن و چین رقابت کرد که در پایان برسکوی سوم ایستاد و مدال برنزرقابتها را کسب کرد.
,انتهای پیام/ پ
]
ارسال دیدگاه