زنده گیری مار افعی یک متری در گناباد +عکس
مار افعی یک متری توسط مامورین دایره آتش نشانی شهرداری گناباد در منزل مسکونی یکی از اهالی روستای ریاب گرفته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای گناباد، صبح امروز یک مار افعی به طول یک متر در یکی از منازل روستای ریاب مشاهده و توسط مامورین آتش نشانی گناباد گرفته شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد, .,سرپرست دایره آتش نشانی شهرداری گناباد در گفتگو با خبرنگار ما گفت: مار گرفته شده یکی از مارهای کمیاب موجود در محیط زیست می باشد و با توجه با رنگ آن، این مار متعلق به مناطق کوهستانی بوده و عمدتا در صخره ها، لای سنگ ها، بوته ها و علفزارها سکونت می کند.
, .,حسین خاکشور درخصوص علت وجود این مار در یک منزل مسکونی گفت: با توجه به اینکه این خانواده، دیروز در مناطق کوهستانی درب صوفه گناباد بوده اند، احتمالا مار در لا به لای وسایل آنها قرارگرفته و به منزلشان منتقل شده است.
, .,وی ضمن تشکر از این خانواده جهت تماس به دایره آتش نشانی گناباد گفت: همشهریان عزیز در صورت مشاهده مار یا هر خزنده و حیوانی، ضمن حفظ خونسردی سریعا به شماره تلفن 125 تماس گیرند تا مامورین آتش نشانی نسبت به گرفتن آن حیوان یا خزنده اقدام نمایند.
, .,خاشکور با بیان اینکه از ابتدای امسال 50 مار توسط مامورین آتش نشانی از منازل مسکونی گرفته شده است، افزود: تمامی مارها پس از گرفته شدن به زیستگاه های اصلی خود بازگردانده یا تحویل اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان می شوند.
, .,انتهای پیام/
, /,]
ارسال دیدگاه