فرمانده انتظامی شهرستان فردیس:

جرایم درفردیس ۳۵ درصد کاهش داشته است

جرایم درفردیس ۳۵ درصد کاهش داشته است
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان فردیس درجلسه هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از کاهش ۳۵ درصدی جرایم در شهرستان فردیس خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از فردیسان، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان فردیس درجلسه هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از کاهش ۳۵ درصدی جرایم در شهرستان فردیس خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردیسان,

سرهنگ ایوب احمدی در این نشست ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته توسط پلیس مبارزه با موادمخدر گفت؛ بیش از۱۲۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر درطی سال گذشته تاکنون در شهرستان فردیس کشف شده است.

,

رییس پلیس شهرستان فردیس درادامه ضمن انتقاد ازمراکز نگهداری معتادان اظهار داشت؛ اغلب مراکز نگهداری از معتادان کمتراز ۲۱ روز از آنان نگهداری می کنند که این مدت زمان کوتاه مستوجب رشد آسیب های اجتماعی در این زمینه شده است.

,

شایان ذکراست ؛نشست هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ،باحضور فرماندار و مسئولین دستگاه های اجرایی این شهرستان این بار در ندامتگاه فردیس برگزارشده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه