مراسم تودیع و معارفه رئیس دادگستری و دادستان پاوه برگزار شد+عکس
مراسم تودیع و معارفه رئیس دادگستری و دادستان پاوه امروز با حضور امام جمعه پاوه، رئیس کل دادگستری استان، دادستان کل استان، فرماندار پاوه و سایر مسئولین اداری در سالن ارشاد اسلامی پاوه برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هزار ماسوله، مراسم تودیع و معارفه رئیس دادگستری و دادستان پاوه امروز با حضور امام جمعه پاوه ، رئیس کل دادگستری استان، دادستان کل استان ، فرماندار پاوه و سایر مسئولین اداری در سالن ارشاد اسلامی پاوه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هزار ماسوله,

, در این مراسم امام جمعه پاوه ضمن تقدیر و تشکر از رئیس دادگستری و دادستان پاوه و با اشاره به آیه ای از قرآن کریم اظهار داشت: همواره مرز هر کشور اولین نقطه ای است که در آغاز جنگها متضرر شده و در پایان صلح نیز آخرین نقطه ای هستند که تجهیزات و سربازان دشمن از آن عبور خواهند کرد.
,ماموستا ملا قادر قادری افزود: وجود امنیت ، بهترین زندگی برای هر فرد است و عدالت در اجتماع نیز قوی ترین نظام برای حاکمیت است.
,وی با اشاره به بیش از 80 کیلومتر مرز مشترک با عراق در این منطقه گفت: حمد لله امروز ما در مملکت و در شهرستان پاوه از امنیت خاص جغرافیایی و فیزیکی برخوردار هستیم و این ممکن نبوده است الا با هماهنگی بزرگان، علما ، روحانیون و نیورهای نظامی .
,امام جمعه پاوه با بیان اینکه تشکیلات شیطانی داعش ، در طول شبانه روز مشغول به تزریق افکار غلط در مناطق اهل سنت هستند گفت: داعش ، تنها جنبه نظامی نداشته، بلکه جنبه فرهنگی آن بسیار خطرناک تر است که متاسفانه دولت ما در امر فرهنگی مدیریت واحدی را در پیش نگرفته است.
,ماموستا ملا قادر قادری در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: این مراسم تودیع و خداحافظی از رئیس دادگستری پاوه که فردی منظم، متدین، متواضع آرام و قانون مند و همچنین از دادستان شهرستان پاوه است که تقدیر و تشکر خود را از انها اعلام می داریم.
,وی افزود: آرزوی توفیق و عرض تبریک را نیز برای صادق تاری وردی به عنوان رئیس دادگستری پاوه و آقای شریفی نیز به عنوان دادستان پاوه داریم.
,رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه نیز در این مراسم با اشاره به آیه ای از قرآن کریم و با بیان اینکه قاضی باید هرچه بیشتر خود را با قران مانوس کند اظهار داشت: محور قضاوت حق است و عدالت، و آن چه که معیار اظهار نظر قضات است، احقاق حق و جرای عدالت است .
,

, عدالتخواه افزود: دستگاه قضایی اولویت های کاری مهمی را برای اجرای حق و عدالت ، در مسیر خود انتخاب و ابلاغ نموده است.
,وی گفت: بحث پیشگیری از وقوع جرم در ابعاد اجرایی و قضایی، یکی از اولویت های مهم دستگاه قضایی است که مورد عنایت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز قرار گرفته است.
,وی با بیان اینکه متاسفانه در شهر پاکی چون پاوه آمار طلاق روبه ازدیاد است افزود: فرهنگ سازی برای نهادینه کردن ازدواج آسان در جامعه امری لازم و ضروری است و لذا خانواده ها باید در مسأله ازدواج از سخت گیری و مهریه های سنگین بپرهیزند و خانواده ها، فرزندان را به ازدواج آسان تشویق و مقدمات آن را برای جوانان فراهم کنند.
,وی در ادامه از زحمات آقایان نظری و صمدی تقدیر و تشکر نمود و ضمن معرفی صادق تاری وردی به عنوان رئیس دادگستری پاوه و آقای شریفی به عنوان دادستان پاوه توصیه نمود که درب اتاق آنها جهت تعامل آسان مردم با آنها همواره باز باشد.
,فرماندار شهرستان پاوه نیز در این مراسم اظهار داشت: دادگستری شهرستان پاوه بی حاشیه ترین دادگستری در سطح استان است که با رجوع به تاریخ پاوه و با کمترین آمار پرونده در آن ، نمی تواند شهر ناامنی محسوب شود.
,

, پرویز ایده پور افزود: بیشترین امنیت موجود در شهرستان مربوط به گذشته پربار دیانت و معنویت و حاصل فعالیت های قضاتی است که زحمت کشیده اند.
,وی ادامه داد: همچنین این امنیت مربوط به حضور روحانیون این منطقه خصوصا ماموستا ملا قادر قادری که در دادگستری پاوه ترکیب استثنایی را ایجاد کرده و عزیزانی است که شبانه روز در مسائل داخلی، تحمل زحمات بسیاری شده و در لباس نظامی و انتظامی حضور داشته اند.
,وی گفت: از جناب آقای نظری و صمدی تقدیر و تشکر را داریم که با افتخار شهر ما را ترک می کنند و آرزوی توفیق را برای آقای تاری وردی و شریفی دارم.
,در ادامه نظری و صمدی در این مراسم نیز طی سخنانی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات امام جمعه پاوه، فرماندار، رئیس دادگستری استان کرمانشاه ، دادستان استان کرمانشاه و یکایک کارکنان اداره ، به برخی از اهم اقدامات انجام شده در طول دوران مسئولیت خود در اداره اشاره کردند.
,

, در پایان این مراسم نیز حکم انتصاب رئیس دادگستری شهرستان پاوه به دکتر صادق تاری وردی و دادستان پاوه به شریفی اعطاء و با اهدای لوح تقدیر از تلاش های آقایان نظری و صمدی تشکر و قدردانی شد.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

]
ارسال دیدگاه