مهدی سلحشور:
مدافعان حرم تنگه احد را نگه داشته اند
مهدی سلحشور گفت: مدافعان حرم تنگه احد را نگه داشته اند و تا آخرین نفس از بارگاه ملکوتی پیام آور فرهنگ عاشورا دفاع می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مهدی سلحشور در حاشیه سفر به گیلان در گفت وگو با خبرنگار «دیارباران» در تشریح نقش مدافعان حرم در سرزمین های اسلامی، اظهار کرد: مدافعان حرم سنگری در بدنه جبهه استکبار جهانی محسوب می شود و در این راستا رشادت های فراوانی را نشان دادند.
وی تصریح کرد: مدافعان حرم با ایثار و فداکاری های خود به عنوان رزمندگان حریم ولایت در اوج غربت موفق بودند و از حرم حضرت زینب (س) پاسداری می کنند.
این مداح اهل بیت(ع) بیان کرد: مدافعان حرم پاسداری از حریم ولایت را در نبرد با دشمن و در شرایط سخت و طاقت فرسا انجام می دهند.
سلحشور در خاتمه خاطرنشان کرد: مدافعان حرم به عنوان مدافعان حریم پیامبر گرامی اسلام(ص) مردان خدا و رزمندگان جبهه استکبار ستیزی هستند و تا آخرین نفس از بارگاه ملکوتی پیام آور فرهنگ عاشورا دفاع می کنند.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه