بهره برداری از سیلوی 30هزار تنی گندم در میاندوآب آغاز شد

بهره برداری از سیلوی 30هزار تنی گندم در میاندوآب آغاز شد
سیلوی 30هزار تنی ذخیره سازی گندم در میاندوآب با حضور فرماندار این شهرستان به بهره برداری رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، این سیلوی گندم در محوطه کارخانه آرد طراوت میاندوآب و توسط بخش خصوصی راه اندازی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر, زرین خبر,

مدیرعامل این کارخانه در جریان بازدید ناصر امیری، فرماندار این شهرستان از کارخانه آرد و افتتاح این سیلوی گندم گفت: این سیلو از نوع فلزی با ظرفیت ذخیره سازی 30هزار تن گندم و در زمینی به مساحت دو هکتار ساخته شده است.

,

, ,

حیدر قهری با بیان اینکه برای ساخت این سیلو از تجهیزات پیشرفته و آخرین تکنولوژی استفاده شده است، اظهار کرد: برای ساخت و بهره برداری از این سیلوی ذخیره سازی جمعاً 35 میلیارد ریال اعتبار هرینه شده است.

,

وی هم چنین با اشاره به ظرفیت جذب و تجلیه این سیلو، افزود: ظرفیت جذب و تخلیه روزانه این سیلو، سه هزار تن گندم در روز است و  با بهره برداری از آن برای 10 نفر زمینه اشتغال فراهم شده و از سوی دیگر نیز امکان ذخیره سازی بیشتر برای گندم کشاورزان میاندوآب و شهرهای همجوار فراهم شد.

,

, ,

 

,

پس از افتتاح سیلوی 30هزار تنی گندم در این کارخانه، فرماندار میاندوآب از قسمت های مختلف این کارخانه بازدید و درباره مسائل و مشکلات مربوط به بخش آرد و نان بحث و تبادل نظر شد.

,

, ,


انتهای پیام/ص
 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه