امام جمعه شیروان:
نماز جمعه؛ پایگاه معنویت و مقاومت است
امام جمعه شیروان گفت: نماز جمعه راهدارخانه خط ولایت و پایگاه معنویت و مقاومت است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی شیروان " حجت الاسلام حسین کوثری " امام جمعه شیروان در خطبه های نماز جمعه امروز این شهرستان با اشاره به سالروز اقامه اولین نماز جمعه در کشور گفت:نماز جمعه نماز همبستگی و همزبانی است و بهترین راهی که تجلی گاه همدلی و همزبانی نماز جمعه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی شیروان,امام جمعه شیروان گفت: نماز جمعه تثبیت کننده انقلاب اسلامی است و بهترین دفاع برای مولفه ملی است که همدلی و وحدت جامعه مرهون نماز جمعه و باعث حل مشکلات جهانی و منطقه ای است.
,حجت الاسلام کوثری در ادامه با اشاره به 5 مرداد، سالروز اقامه اولین نماز جمعه در کشور توسط آیت الله طالقانی گفت: نماز جمعه را قدر بدانید که نماز جمعه برکت وحدت است، مرکز حل مشکلات و در صحنه نگه داشتن مردم حزب الله و مرکز تقویت دین و دیانت مردم است و دشمنان مخالف این اجتماعات در نماز جمعه هستند و نمی خواهند مردم در نماز جمعه شرکت نمایند.
,وی گفت: منفورترین چیز در اجتماع تفرقه است و خطبه 127 نهج البلاغه امیرالمومنین(ع) با دل دردناکش می گوید از تفرقه بپرهیزید و اگر در اجتماع مومنین تفرقه باشد گرگها در آن راه می یابند و همچنین در ادامه آمده است که اگر کسی شعار تفرقه سر داد او را بکشید ولو اینکه گیر عمامه من باشد.
,امام جمعه شیروان نماز جمعه را حج فقرا دانست و افزود: بشتابید به سوی نماز جمعه و در آن از خدا طلب مغفرت نمایید.
,وی افزود: در سنای آمریکا این مسائل مطرح است که ایران به آنچه که خواسته بود دست پیدا کرده و به سرعت دانش هسته ای را توسعه می دهد و جامعه بین المللی از آمریکا جدا شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه