نماینده مردم شهرضا در مجلس:
قطعنامه شورای امنیت برای ما لازم الاجرا نیست
نماینده مردم شهرضا گفت: ما با کشورهای ۵+۱ توافق کرده ایم و قطعنامه شورای امنیت برای ما لازم الاجرا نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا عوض حیدرپور در گفتگو با خبرنگار شهرضانیوز گفت: در دوره ریاست آقای هویدا در شهرداری شهرضا، در طی توافقی که بین شهرداری شهرضا، شورای اسلامی شهرضا، شرکت آب و فاضلاب و بانک شهر انجام شد، شهرداری به عنوان مجری تکمیل پروژه فاضلاب تعیین شد که تامین بودجه آن توسط بانک شهر انجام می گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرضانیوز,وی ادامه داد: شهرداری با درآمد حاصل از فروش پساب فاضلاب در طی ۲۵ الی ۳۰ سال، تسهیلات بانک شهر را بازپرداخت می کند.
,حیدرپور با بیان این که اقدامات لازمه در این پروژه در بانک شهر و وزارت نیرو تماما انجام گرفته است، گفت: با استعفای آقای هویدا روند کار متوقف شده است که با انتخاب شهردار جدید، اگر هماهنگی لازم با شورای اسلامی شهر صورت پذیرد، ادامه طرح پیگیری می شود.
,وی ضمن اشاره به آمادگی بانک شهر و وزارت نیرو برای پیشبرد این پروژه، افزود: برای اجرای این طرح، باید شهردار جدید انتخاب شود.
,نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اعتبارات فعلی کشور به اندازه ای نیست که وزارت نیرو یا شرکت آب و فاضلاب سرمایه گذاری کلانی در این طرح داشته باشد.
,وی با بیان این که راهکارهای دیگری برای این پروژه در حال بررسی است، تشریح کرد: به دنبال سرمایه گذاری بخش خصوصی در این پروژه هستیم.
,حیدرپور ادامه داد: تا کنون چهار شرکت خصوصی در مزایده پروژه فاضلاب شهرضا شرکت کرده اند که در صورت پذیرش سازمان آب و فاضلاب استان اصفهان، یکی از شرکت ها به عنوان بخش خصوصی برنده مناقصه انتخاب می شود.
,عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان این که خواسته ها و خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران در اصل توافق رعایت شده است، بیان کرد: اصل توافق مورد تایید مجلس شورای اسلامی و مسئولین جمهوری اسلامی خواهد بود.
,وی با اشاره به تصویب قطعنامه ی پیشنهادشده از طرف ایران و کشورهای ۵+۱ در شورای امنیت سازمان ملل، گفت: آژانس بین المللی انرژی هسته ای، کشورهای ۵+۱ و ایران مقدمات این قطعنامه را تهیه کردند و به شورای امنیت سازمان ملل تحویل دادند، اما در شورای امنیت بندهایی به این قطعنامه اضافه شده است.
,حیدرپور ادامه داد: بندهای اضافه شده در شورای امنیت، ممنوعیت ها و محدودیت هایی برای خرید و فروش سلاح و سیستم موشکی ما ایجاد کرده است.
,وی این عمل شورای امنیت را دخالت نابجا در توافقنامه هسته ای بین ایران و کشورهای ۵+۱ خواند و گفت: ما با کشورهای ۵+۱ توافق کرده ایم و قطعنامه شورای امنیت برای ما لازم الاجرا نیست.
,عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان کرد: نظرات جمهوری اسلامی ایران در شورای امنیت سازمان ملل قابل بررسی و تصویب است و در این زمینه نگرانی وجود ندارد.
,وی ادامه داد: قطنامه شورای امنیت و متن توافق نامه از طریق دولت به مجلس ارائه شده است که مجلس وظیفه بررسی هر دو متن برا برعهده دارد.
,نماینده مردم شهرضا با ابراز امیداوری از تصویب متن توافق در مجلس، کرد: مواردی که جزء خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران در قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل محسوب می شود، به شورای امنیت ملی و تیم مذاکراه کننده ابلاغ خواهد شد تا با تعاملی که با شورای امنیت برقرار خواهد کرد، مورد اصلاح قرار گیرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه