نماینده مردم قوچان در شورای اسلامی:
دولت برای مصارف گردشگری مجوز بهر برداری از آب می دهد
نماینده قوچان در شورای اسلامی خراسان رضوی گفت: با توجه به ممنوعه بودن دشت مشهد دولت برای مصارف گردشگری هر روزه مجوز بهر برداری از آب می دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا اسدا… قاسمی در گفتگو با پرستوها در خصوص مجوز های دولت در بهره برداری از منابع دشت ممنوعه مشهد، اظهار داشت: دشت مشهد و دشت قوچان از دشت های ممنوعه ای هستند که بهره برداری از آن خلاف قوانین بوده اما متاسفانه دولت برای مصارف گردشگری هر روزه مجوز بیشتری ارایه می کند و این روند در قوچان اجرا نشده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها ,نماینده قوچان در شورای اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: برخی دشت های خراسان رضوی که از سال ها قبل حتی پیش از انقلاب درگیر بحران بی آبی و اضافه برداشت بود به مرور دراثر این خشکسالی ها و برداشت های غیراصولی و بی رویه دچار وضعیت بحرانی شده و اینک از مجموع ۳۶ دشت آبی استان ۳۳ دشت بحرانی و فوق بحرانی است و بیش از مقدار آب ورودی، از آنها برداشت میشود.
,وی افزود: در دشتی چون مشهد که قبل از انقلاب در دهه ۵۰ به عنوان دشت ممنوعه اعلام شد این روزها با داشتن بیش از نیمی از جمعیت و عمده کشاورزی خراسان رضوی ، شرایط فوق بحرانی یافته است.
,قاسمی ادامه داد: طی سال های گذشته برخلاف انتظار همچنان زدن چاه های مجاز و غیرمجاز کشاورزی بر روی این دشت ها، توسعه اراضی زیرکشت، کشت انواع محصولات بدون توجه به میزان مصرف آب آنها در استان ادامه دارد .
,نماینده قوچان در شورای اسلامی خراسان رضوی عنوان داشت: امروز بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از ۵/۳میلیون هکتار اراضی مستعد کشاورزی استان به زیرکشت محصولات مختلف رفته است.
,وی به نیاز به استفاده از رود اترک اشاره داشت و افزود: در خراسان شمالی ار این رودخانه بکر استفاده می شود در حالی که در خراسان رضوی و قوچان این عمل غیر قانونی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه