جنجال جدید وزارت علوم

جنجال جدید وزارت علوم
۳۰۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه پیام‌ نور که یا قرارداد پیمانی دارند یا مدت‌هاست فرآیند جذب آنها در حال انجام است، به بهانه نداشتن فراخوان جذب توسط وزارت علوم لغو همکاری می‌شوند در حالی که پذیرش آنها قبل از مکانیسم فرآیند جذب بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، هنوز جنجال وزارت علوم در قضیه بورسیه‌ها تمام نشده که مسئولان این وزارتخانه به دنبال دستاویزی جدید برای جنجال آفرینی هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

اخیرا شنیده شده حدود 300 نفر از اعضای هیات علمی در دانشگاه پیام نور که یا قرارداد پیمانی دارند یا مدت‌هاست فرایند جذب آن‌ها در حال انجام است در دستور کار حذف و لغو همکاری قرار گرفتند.

,

گفته می‌شود مسئولان وزارت علوم نداشتن فراخوان جذب را بهانه قرار داده‌اند و این در حالی است که پرونده جذب این دسته از اعضای هیات علمی قبل از مکانیسم فرایند جذب بوده که در دولت جدید متوقف شده است.

,

انتهای پیام/ع

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه