دبیر برگزارکننده نمایشگاه هنرهای چوبی در نوشهر:

حمایت از هنرمندان عامل اشتغال‌زایی و کاهش بیکاری است

حمایت از هنرمندان عامل اشتغال‌زایی و کاهش بیکاری است
دبیر برگزارکننده نمایشگاه هنرهای چوبی در نوشهر با بیان اینکه پتانسیل عظیمی برای اشتغال در نوشهر وجود دارد، گفت: حمایت از هنرمندان عامل اشتغال‌زایی و کاهش بی‌کاری می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سالار هدیه در گفت‌وگو با نوشهرآنلاین، هدف از برپایی این نمایشگاه را ایجاد اشتغال برای اقشار مختلف دانست و اظهار کرد: قصد ما از برپایی این نمایشگاه علاوه بر ایجاد اشتغال، معرفی و آشنایی مردم نوشهر با این مهارت است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ، سالار هدیه در گفت‌وگو با نوشهرآنلاین، هدف از برپایی این نمایشگاه را ایجاد اشتغال برای اقشار مختلف دانست و اظهار کرد: قصد ما از برپایی این نمایشگاه علاوه بر ایجاد اشتغال، معرفی و آشنایی مردم نوشهر با این مهارت است., نوشهرآنلاین, نوشهرآنلاین,
,

وی با بیان اینکه فرهنگ مهم‌ترین اتفاق پس از انقلاب اسلامی ایران در کشور ما است،‌ افزود: بسیاری از هنرجویان این مرکز به طرف هنرهای ایرانی و اسلامی آمدند در حالی‌که برخی از سازمان‌های موازی‌ که این آموزش‌ها را ایجاد کرده‌اند طرح‌های اروپایی را ترویج می‌دهند.
 

, وی با بیان اینکه فرهنگ مهم‌ترین اتفاق پس از انقلاب اسلامی ایران در کشور ما است،‌ افزود: بسیاری از هنرجویان این مرکز به طرف هنرهای ایرانی و اسلامی آمدند در حالی‌که برخی از سازمان‌های موازی‌ که این آموزش‌ها را ایجاد کرده‌اند طرح‌های اروپایی را ترویج می‌دهند.,
,

دبیر برگزار کننده نمایشگاه هنرهای چوبی با اشاره به اینکه برای علاقه‌مندان به این رشته بعد از آموزش، محیط کسب و کار وجود ندارد، خاطرنشان کرد: ما طرح‌هایی برای اشتغال‌زایی پیشنهاد دادیم ولی متاسفانه استقبال نشد، به‌طور معمول باید بعد از آموزش، محیطی برای هنرمند فراهم شود تا مهارت خود را محک بزند و بتواند از این طریق به سرمایه‌ای دست پیدا کند و صرفا فقط مدرک گرفتن نباشد.

هدیه با تاکید بر اینکه باید در مناطق توریستی قوانینی باشد تا ورود محصولات فرهنگی خارجی را به این مناطق ممنوع کند، تصریح کرد: اگر در مناطق ما محصولات هنرمندان بومی معرفی شود هم مسافران با فرهنگ این مناطق آشنا می‌شوند و هم یک منبع درآمد خوبی برای شخص هنرمند خواهد بود.

وی درباره کلاس‌های آموزشی در فنی و حرفه‌ای نوشهر، گفت: در این آموزشگاه کلاس‌های خاتم‌کاری، منبت‌کاری، مشبک‌کاری، پیکرتراشی، گره‌چوب و سوخته‌نگاری به‌صورت رایگان برگزار می‌شود که در حدود سه الی چهار ماه طول می‌کشد و در پایان دوره مدرک رسمی فنی‌و‌حرفه‌ای ارائه می‌شود.

دبیر برگزار کننده این نمایشگاه با انتقاد از حمایت نامطلوب نهادهای مرتبط از این رشته هنری، بیان کرد: هنر و هنرمند باید از حمایت مسئولان برخوردار باشند تا برای برگزاری نمایشگاه‌هایی با محصولات فرهنگی بیشتر و با کیفیت‌های برتر دلگرمی داشته باشند.

وی در پایان با بیان اینکه پتانسیل عظیمی برای اشتغال در نوشهر وجود دارد، تاکید کرد: اگر مکان‌های ویژه‌ای مثل یک شهرک به استادکاران اختصاص داده شود تا این افراد بتوانند در آن کار و تولید محصول داشته باشند و در کنار آن بتوانند کارگاه احداث کنند، این به خودی خود باعث اشتغال‌زایی در شهرستان و کاهش بی‌کاری می‌شود.

, دبیر برگزار کننده نمایشگاه هنرهای چوبی با اشاره به اینکه برای علاقه‌مندان به این رشته بعد از آموزش، محیط کسب و کار وجود ندارد، خاطرنشان کرد: ما طرح‌هایی برای اشتغال‌زایی پیشنهاد دادیم ولی متاسفانه استقبال نشد، به‌طور معمول باید بعد از آموزش، محیطی برای هنرمند فراهم شود تا مهارت خود را محک بزند و بتواند از این طریق به سرمایه‌ای دست پیدا کند و صرفا فقط مدرک گرفتن نباشد.,
,
, هدیه با تاکید بر اینکه باید در مناطق توریستی قوانینی باشد تا ورود محصولات فرهنگی خارجی را به این مناطق ممنوع کند، تصریح کرد: اگر در مناطق ما محصولات هنرمندان بومی معرفی شود هم مسافران با فرهنگ این مناطق آشنا می‌شوند و هم یک منبع درآمد خوبی برای شخص هنرمند خواهد بود.,
,
, وی درباره کلاس‌های آموزشی در فنی و حرفه‌ای نوشهر، گفت: در این آموزشگاه کلاس‌های خاتم‌کاری، منبت‌کاری، مشبک‌کاری، پیکرتراشی، گره‌چوب و سوخته‌نگاری به‌صورت رایگان برگزار می‌شود که در حدود سه الی چهار ماه طول می‌کشد و در پایان دوره مدرک رسمی فنی‌و‌حرفه‌ای ارائه می‌شود.,
,
, دبیر برگزار کننده این نمایشگاه با انتقاد از حمایت نامطلوب نهادهای مرتبط از این رشته هنری، بیان کرد: هنر و هنرمند باید از حمایت مسئولان برخوردار باشند تا برای برگزاری نمایشگاه‌هایی با محصولات فرهنگی بیشتر و با کیفیت‌های برتر دلگرمی داشته باشند.,
,
, وی در پایان با بیان اینکه پتانسیل عظیمی برای اشتغال در نوشهر وجود دارد، تاکید کرد: اگر مکان‌های ویژه‌ای مثل یک شهرک به استادکاران اختصاص داده شود تا این افراد بتوانند در آن کار و تولید محصول داشته باشند و در کنار آن بتوانند کارگاه احداث کنند، این به خودی خود باعث اشتغال‌زایی در شهرستان و کاهش بی‌کاری می‌شود.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه