شهردار مرند خبر داد:
آغاز چهار پروژه بزرگ در مرند از هفته آینده
به منظور پیگیری و نظارت بر پروژه های عمرانی و مشارکتی شهرداری و روند اجرایی پروژها ، سید رضا هاشمی شهردار مرند و معاونین از پروژه مشارکتی جواهر روز شنبه سوم مرداد ماه بازدید کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیام مرند، به منظور پیگیری و نظارت بر پروژه های عمرانی و مشارکتی شهرداری و روند اجرایی پروژها ، سید رضا هاشمی شهردار مرند و معاونین از پروژه مشارکتی جواهر روز شنبه سوم مرداد ماه بازدید کردند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , پیام مرند, پیام مرند,مهندس سیدرضا هاشمی شهردار مرند در این بازدید ضمن ابراز خرسندی و رضایت از نحوه کار و اجرای پروژه های مشارکتی جواهر و قائم گفت: پروژه ها، هم از نظر کیفیت و هم از نظر کمیت و پیشرفت قابل تحسین هستند
,وی روند اجرای پروژه های عمرانی ومشارکتی شهرداری مرند را نسبت به سایر شهرهای کشور خوب ارزیابی کرد و گفت : اجرای پروژه های عمرانی گامی بلند برای توسعه شهر است که امیدواریم با اجرای این پروژه ها تلاش مجموعه شورا و شهرداری در توسعه شهر مثمر ثمر واقع شود .
,وی در ادامه ازآغاز ۴ پروژه عمرانی در هفته آینده خبر داد و گفت : احداث موزه معاصر ، تقاطع غیر همسطح دولت آباد ، ترمینال روستایی ، تالار ازدواج آسان از جمله پروژه های در اولویت شهرداری مرند در سال جاری بود که به حول و قوه الهی از هفته آینده آغاز بکار خواهیم نمود.
,وی در پایان از حمایت و پشتیبانی شورای اسلامی شهر و شهروندان صبور و قدر شناس که در اجرای طرح ها و پروژه های عمرانی شهرداری نقش به سزایی در تسریع امور داشته است ، قدردانی کرد .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه