معاون وزیر کار از مجتمع پرورش ماهیان خاویاری جویبار بازدید کرد

معاون وزیر کار از مجتمع پرورش ماهیان خاویاری جویبار بازدید کرد
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از پروژه ماهیان خاویاری جویبار بازدید کرد.
[
 
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از جویباران، دکتر حسن طایی معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه کامران اصغری مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از واحد پرورش ماهیان خاویاری جویبار(قره برون) بازدید کردند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با اشاره به لزوم افزایش صادرات غیرنفتی، اظهار کرد: پرورش ماهیان خاویاری یکی از بهترین راه‌ها برای افزایش صادرات غیرنفتی است.

وی با تقدیر از عملکرد مدیر شرکت قره برون، افزود: اشتغالزایی، کارآفرینی و نوآوری در این شرکت موج می‌زند و می‌تواند الگوی مناسبی در سطح کشور باشد.

طایی در پایان با تأکید بر ضرورت ترویج کارآفرینی در جامعه خاطرنشان کرد: مسائل موجود در این شرکت دیگر یک مسئله محلی و استانی نیست بلکه ملی است و از جناب آقای اسلامی مدیریت شرکت می‌خواهم که دانش خود را در جامعه تکثیر کنند تا اثرات مثبت آن را در کشور ببینیم.

واحد پرورش ماهیان خاویاری که در روستای گلدشت شهرستان جویبار احداث شده است، سومین واحد شرکت تعاونی قره برون است، که توانایی تولید بیش از 30 تن خاویار و بیش از 2 هزار تن گوشت ماهیان خاویاری را دارد.

همچنین واحد یک و دو این شرکت در روستاهای حسین‌آباد و سمندک شهرستان ساری در حال فعالیت در زمینه پرورش ماهیان خاویاری است.

انتهای پیام/
,
 
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جویباران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه