به مناسبت هفته بزرگداشت اردبیل گشایش یافت؛
نمایشگاه آثار استاد خوشنویسی ایران در اردبیل
نمایشگاه آثار خوشنویسی عباس عرفانی به مناسبت هفته بزرگداشت اردبیل در این شهر دایر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانه، باحضور هنرمندان، فعالان فرهنگی و مسوولین استانی هفته گرامیداشت استان اردبیل روزشنبه سوم مردادماه 1394 با افتتاح نمایشگاه آثار خوشنویسی عباس عرفانی استاد خوشنویسی آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانه, سبلانه,در این نمایشگاه 35 اثر خوشنویسی در سبک های مختلف از استاد عباس عرفانی به مدت 6 روز درنگارخانه بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی به نمایش گذاشته شده است.
,استاد عباس عرفانی در سال 1337 در اردبیل متولد و با پیروی از پدرش هنر خوشنویسی را برگزید و در سال 57 به عنوان دبیر آموزش و پرورش استخدام و زیر نظر اساتیدی چون غلامحسین امیرخانی خطوط نستعلیق و ثلث را آموخته است.
,استاد عرفانی علاوه بر تدریس در آموزش و پرورش در حوزه خوشنویسی به تحقیق و پژوهش پرداخته است خلق آثار هنری با رنگ وبوی متعالی و تبلور نگاه عمیق به مسایل و مشکلات اجتماعی از خصوصیات بارز آثار این هنرمند خوشنویس است.
,, , , , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه