دونده سوادکوهی قهرمان مسابقات بین‌المللی تایلند شد

دونده سوادکوهی قهرمان مسابقات بین‌المللی تایلند شد
دونده سوادکوهی در مسابقات جام پادشاهی کشور تایلند به مدال طلا دست یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از سوادکوه آنلاین، خردمند حیدری قهرمان دو و میدانی کشور و قهرمان چندین ساله پیشکسوتان جهان، در مسابقات جام پادشاهی کشور تایلند به رقابت پرداخت و توانست مدال طلای این مسابقات را کسب کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سوادکوه آنلاین,


قهرمان دو و میدانی پیشکسوتان جهان تاکنون در 21 مسابقه بین‌المللی در کشورهای فرانسه، یونان، ترکیه، دبی، دانمارک، سوئیس، امارات و تایلند در مسافت‌های 10، 15، 18 برگزار شده و 3 مسابقه جهانی به مسافت 21 کیلومتر در کشورهای دانمارک، فرانسه و سوئیس و هفت مسابقه جهانی دیگر به مسافت 10 کیلومتر که در دبی برگزار شده نفر اول مسابقات شد و توانست از ده‌ها هزار دونده صاحب‌نام از صدها کشور جهان پیشی بگیرد.

حیدری شهریور ماه سال جاری نیز برای شرکت در مسابقات دوی ماراتن جهان(بزرگسالان ارشد جهان) به مسافت 21 کیلومتر به کشور نروژ و سپس از نروژ به هلند سفر خواهد کرد تا برای سی و چهارمین بار در یک مسابقه بین‌المللی به مسافت 10 کیلومتر در آمستردام هلند حضور یابد.

گفتنی است این مسابقات با حضور دونده‌هایی از 101 کشور در تایلند برگزار شد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه