گفتگو با فعال سیاسی _ فرهنگی:

محدودیت های نظامی برای ایران پذیرفتنی نیست

محدودیت های نظامی برای ایران پذیرفتنی نیست
حجت الاسلام الیاس اکبری اظهار کرد: امروزه هر کشوری حق خود می داند که در مقابل تهدیدها از خود دفاع کند و قطعا ما در برابر این همه تهدید نمی خواهیم محدودیت های نظامی را بپذیریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گتوند نیوز، حجت الاسلام الیاس اکبری از فعالان سیاسی و فرهنگی شهرستان گتوند در خصوص پذیرفتن برخی محدودیتها در مذاکرات هسته ای اظهار کرد : قطعا کسی با پذیرقتن برخی محدودیت ها نظیر محدودیت های نظامی در خصوص موشک های بالستیک در مقابل تهدیدات دشمن موافق نیست زیرا امریکا یا خود می خواهد به ایران حمله کند یا می خواهد یکی را تجهیز و تحریک برای حمله به ایران کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گتوند نیوز,

وی افزود : در دوران هشت سال دفاع مقدس نیز شاهد همین امر بودیم که کشور همسایه و شیعه نشین ما را تجهیز و تحریک برای حمله به ایران کردند.

,

این فعال سایسی تصریح کرد : امروزه هر کشوری حق خود می داند که در مقابل تهدید ها از خود دفاع کند و ما هم باید آمادگی دفاع از کشور و مرزهای را در خود تقویت کنیم.

,

اکبری یاد آورشد : ما باید توان خود را به حدی بالا ببریم تا در برابر تهدیدات و حملات دشمن توانایی دفاع از خود را داشته باشیم که یکی از این موضوعات توان موشکی می باشد و ما این را حق مسلم خود می دانیم زیرا امروزه تهدیدات از جانب امریکا علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی زیاد شده است و قطعا ما در برابر این همه تهدید نمی خواهیم محدودیت های نظامی را بپذیریم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه