رئیس جمعیت هلال احمر سوادکوه خبر داد؛

فعالیت 40 امدادگر در سیل شهرستان سوادکوه

فعالیت 40 امدادگر در سیل شهرستان سوادکوه
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سوادکوه از فعالیت 40 امدادگر در سیل این شهرستان خبر داد و گفت :تعداد یک هزار و 200 قوطی کنسرو، 5 هزار قرص نان و 4 هزار بطری آب معدنی در نقاط سیل زده شهرستان توزیع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، جهانگیر آذری صبح امروز در گفت‌وگو با سوادکوه آنلاین به اقدامات هلال احمر در سیل اخیر سوادکوه اشاره و اظهار کرد: با وقوع سیل در شهرستان، تیم‌های امدادی متشکل از 40 نفر از پرسنل نجات‌گران به همراه چهار دستگاه خودروی امدادی و یک فروند چرخبال، کمک‌رسانی و ارسال آذوقه مورد نیاز به روستاها به خصوص روستاهائی که در محاصره سیل بودند و راه مواصلاتیشان قطع شده بود در دستور کار قرار گرفت.


وی افزود: تعداد یک هزار و 200 قوطی کنسرو، 5 هزار قرص نان و 4 هزار بطری آب معدنی در نقاط سیل زده شهرستان توزیع شد.


رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سوادکوه در پایان تصریح کرد: در برخی روستاها، منازل مسکونی دچار آب گرفتگی شد که در بحث کمک‌رسانی، اقلام اولیه همچون پتو و موکت در بین صاحبان این منازل توزیع شد.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سوادکوه آنلاین,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه