logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

خودروهای دوربین‌دار پلیس در راه تهران

خودروهای دوربین‌دار پلیس در راه تهران
گویا تخلفات ساکن در پایتخت آنقدر زیاده شده که پلیس را به فکر اجرای طرحی جدید انداخته است، طرحی که گرچه هنوز وارد فاز اجرایی نشده اما بناست با اجرای آن خودروهایی مجهز به دوربین با عبور در سطح معابر با این تخلفات برخورد کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سردار سید تیمور حسینی، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ ، درباره خودروهای مجهز به دوربین ثبت تخلفات در پایتخت، گفت: یکسری تخلفات رانندگی وجود دارد که اصطلاحا به آنها تخلفات ساکن گفته می شود، تخلفاتی مانند پارک دوبل، توقف در محل ممنوعه، توقف در ایستگاه اتوبوس و ... از جمله این تخلفات است و با توجه به اینکه امکان ثبت چنین تخلفاتی به وسیله دوربین های کنترل ترافیک در تمامی معابر وجود ندارد، تصمیم بر آن شد تا طرحی جدید را به مرحله اجرا دربیاوریم و بر اساس این طرح از خودروهای مجهز به دوربین برای ثبت تخلفات ساکن استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه این دسته از تخلفات منجر به ایجاد ترافیک کاذب در معابر می شود، ادامه داد: در حال حاضر نمی توان زمان دقیقی را برای اجرای این طرح اعلام کرد اما مصمم هستیم تا در آینده نزدیک آن را اجرایی کنیم و امیدوارم تا پیش از پایان سال اجرای آن کلید بخورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,

حسینی درباره چگونگی فعالیت این خودروها نیز گفت: این خودرها که دوربینی روی آن نصب شده است، با عبور از طول خیابان با تخلفات ساکن برخورد کرده و مطابق قانون خودروهای متخلف را جریمه می کنند.

,

وی اظهارکرد: سیاست ما استفاده از تجهیزات الکترونیکی و کاهش نیروی انسانی برای کنترل ترافیک و ثبت تخلفات است و این اقدام نیز در همین راستا انجام شده است.

,

به گفته رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از این خودروها در سراسر پایتخت استفاده خواهد شد اما با توجه به تراکم ترافیک در مناطق مرکزی پایتخت استفاده از آن در این مناطق نیز بیشتر خواهدبود.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه