اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون فوتبال و صداوسیما امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون فوتبال و صداوسیما امضا شد
رییس فدراسیون فوتبال در رابطه با توافق فدراسیون با سازمان صدا و سیما گفت: قطعا با همکاری دو جانبه می توان مشکل حق پخش را رفع کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،علی کفاشیان، رییس فدراسیون فوتبال در گفتگو با سایت رسمی فدراسیون درباره توافق با صدا و سیما گفت: بعد از چندین ماه سرگردانی در خصوص پرداخت عدم حق پخش تلویزیونی و در راستای حرفه ای شدن فوتبال باشگاهی، لازم بود تا یک سیستم منسجم جدید را جایگزین پرداخت حق پخش قبلی از صدا و سیما کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: طی مذاکرات مختلفی که صورت گرفت، تفاهم نامه ای بین فدراسیون فوتبال و سازمان صدا و سیما به امضا رسید که با درک شرایط مالی و طبق قانون صدا و سیما برای پرداخت حق پخش و مسابقات فوتبالی و همچنین تامین منابع مالی فوتبال کشور اعم از تیم های ملی و تیم های فوتبال پایه همراه بود. این تفاهم نامه در راستای پیدایش فناوری نوین رسانه ملی، تلویزیون تعاملی آی پی تی وی  به امضا رسید که بر اساس آن نمایندگان صدا و سیما و همکاری سازمان لیگ، موظفند حداکثر ظرف دو ماه آینده، برنامه ریزی های نهایی را انجام داده و در جهت همکاری های مرتبط با فدراسیون فوتبال، ساز و کار اجرایی آن را مشخص و ارائه کنند.

,

رییس فدراسیون فوتبال در ادامه بیان کرد: بر همین اساس طبق این تفاهم نامه، سهمی برای فوتبال و باشگاه های کشور و سهمی برای صدا و سیما منظور می شود که می تواند درآمدها را با انگیزه و رشد فوتبال توسعه دهد که از مزایای اصلی آن برای باشگاههای کشور این است که از طریق حق پخش تلویزیونی به حقشان می رسند.

,

کفاشیان در پایان گفت: از صدا و سیما به خاطر اینکه شرایطی را فراهم کرد تا تفاهم نامه منعقد شود، تشکر می کنم. بدون شک اگر روزی فوتبال کشور بخواهد حق پخش واقعی که حقش است، دریافت کند، می بایست فدراسیون فوتبال و سازمان صدا و سیما به همکاری تعاملی و دو جانبه خود ادامه دهند و دور شدن و یا برخورد با یکدیگر به هیچ عنوان راهکار مناسبی نخواهد بود.

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه