سنگینی جرایم مربوط به مواد مخدر؛
30 گرم شیشه مجازات اعدام دارد/ استعمال موادمخدر، مجازاتی سنگین تر دارد
دادیار اظهار نظر دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان گفت: جرایم موادمخدر و محرکی مثل شیشه و هروئین سنگین است و نگهداری 30 گرم از این مواد مجازات اعدام دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از خبرنگار شاخه طوبی، الهه راستگو، دادیار اظهار نظر دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان در خصوص قانون مبارزه با مواد مخدر گفت: در قانون مبارزه با مواد مخدر 2 ماده اصلی وجود دارد که طبق آن با متخلفان برخورد صورت می گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخه طوبی,راستگو با بیان اینکه ماده 4 و 5 قانون اساسی درباره ماده مخدر تریاک است، افزود: ماده 4 قانون اساسی برای فروش مواد مخدر از نوع تریاک و ماده 5 مربوط به نگهداریست که مجازات آن سنگین تر از ماده 4 است.
,قاضی دادگستری سمنان در ادامه خاطرنشان کرد: در صورتی که مرتکب جرایم مذکور در مواد ۴ و۵ از کارکنان باشد و مطابق قوانین استخدامی مشمول انفصال از خدمات دولتی می شود.
,وی همچنین تصریح کرد: اگر از کسی برای بار اول بیش از 100 کیلو تریاک بگیرند حبس ابد و مجازات دارد و اگر بار دوم باشد اعدام در نظر می گیرند.
,30 گرم شیشه مجازات اعدام دارد
,راستگو با اشاره به اینکه ماده 8 قانون اساسی درباره مواد مخدری چون هروئین، شیشه و... است، تصریح کرد: در این ماده خرید و فروش نگهداری و توزیع این مواد مخدر مجازات آن فرقی نمی کند.
,وی با بیان اینکه تا سال 89 برای موادمخدری چون شیشه 6 ماه حبس داشت، گفت: شیشه یکی از مواد مخدر روان گردان است که تا قبل سال89 برای هر مقدار چه زیاد چه کم فقط 6 ماه حبس در نظر می گرفتند و هیچ قانون مبارزه با آن وجود نداشت.
,دادیار اظهار نظر دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان همچنین افزود: در سال 89 که قانون اصلاح شد ماده مخدر شیشه را در ماده 8 قرار دادند که مجازات آن بسیار سنگین است.
,راستگو، مواد مخدری چون هروئین و شیشه 30 گرم به بالا اعدام صورت می گیرد، خاطرنشان کرد: همیشه هم از 30 تا 100 گزم اعدام نمی شوند چون احراز می کنند که قصد نداشته که توزیع کندو حبس ابد به آنها داده می شود.
,وی اظهار کرد: جرایم موادمخدر و محرکی مثل شیشه و هروئین سنگین است
,
استعمال موادمخدر، مجازاتی سنگین تر دارد
قاضی دادگستری سمنان با بیان اینکه طبق ماده 19 افرادی که به هر شکل استعمال موادمخدر داشته باشند، مجازات آنها سنگین تر، اظهار کرد: کسانی که آلات و ادوات و ابزار مربوط به ساخت و استعمال موادمخدر را نگهداری می کنند، مجازات می شوند.
,
راستگو، استعمال را مصرف مواد مخدر برای یک بار به صورت تفننی عنوان کرد و گفت: فرق بین اعتیاد و استعمال در تعداد مصرف است که استعمال جرمش سنگین تر است.
,وی با بیان اینکه اعتیاد جرم است، گفت: ولی به کلیه معتادان اجازه داده میشود، به مراکز مجازی که ازطرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مشخص می شود مراجعه و نسبت به درمان و بازپروری خود اقدام کنند.
,کشت شاهدانه به منظور تولید موادمخدرجرم محسوب می شود
,دادیار اظهار نظر دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان با اشاره به اینکه نگهداری،خرید و فروش، توزیع موادمخدر نیز جرم است، اظهار کرد: کشت خشخاش و کوکا مطلقا و کشت شاهدانه به منظور تولید موادمخدرجرم محسوب می شود.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه