رئیس مرکز فنی و حرفه ای میاندوآب خبر داد؛
آموزش 1922 نفر در مرکز آموزش فنی و حرفه ای میاندوآب
رئیس مرکز فنی و حرفه ای میاندوآب گفت: هم اکنون یک هزار و 922 نفر کارآموز در این مرکز به عنوان شرکت کننده در آزمون کسب مهارت مشغول به آموزش هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، حسین زمانی در جریان بازدید سرپرست فرمانداری میاندوآب از مراکز فنی و حرفه ای برادران و خواهران این شهرستان به مناست روز کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای، اظهار کرد: این تعداد شامل یک هزار و 551 نفر مرد و 371 نفر زن هستند که پس از گذراندن آموزش های لازم در آزمون کسب مهارت رشته مربوطه شرکت می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,رئیس مرکز فنی و حرفه ای میاندوآب با اشاره به اینکه این مرکز فنی و حرفه ای شامل 10کارگاه ثابت و شش کارگاه سیار است، افزود: در این کارگاه ها آموزش های لازم به کارآموزان و دانش پذیران در زمینه های اتو مکانیک، برق، تاسیسات، تعمیرلوازم خانگی، جوشکاری، عمران، فناوری اطلاعات، ماشین آلات و نقشه کشی ارائه می شود.
,سرپرست فرمانداری میاندوآب هم در این بازدید در جمع مربیان، هنرجویان ،حرفه آموزان و مجموعه کارکنان فنی و حرفه ای میاندوآب با تاکید بر اینکه امروزه فراگیری آموزش های فنی و حرفه ای ضرورت اجتناب ناپذیر کشور است، گفت: باید با کار آفرینی زمینه را برای تحقق اقتصاد مقاومتی فراهم کرد.
,ناصر امیری با بیان اینکه باید فعالیت های فنی و حرفه ای و کار آفرینی گسترش یابد، اظهار کرد: آموزش های فنی و حرفه ای یک استراتژی مهم در زمینه ایجاد اشتغال و توسعه پایدار بوده و از سوی دیگر نیز آموزش نظری و کار عملی سبب پرورش نیروی انسانی خلاق و فعال در جامعه می شود.
,وی در ادامه ضمن بازدید از کارگاه های مختلف مرکز فنی و حرفه ای، با کارآموزان و هنرجویان از نزدیک دیدار و گفت و گو کرد که تصاویر آن را در زیر مشاهده می کنید.
,
, , , ,
ارسال دیدگاه