فرماندار شهرضا عنوان کرد؛

پروژه های راه و شهرسازی شهرضا در اولویت ابلاغ ردیف‌های اعتباری

پروژه های راه و شهرسازی شهرضا در اولویت ابلاغ ردیف‌های اعتباری
فرماندار شهرضا گفت: اعتبارات تملک دارایی شهرضا در سال 94 نسبت به سال 93، 12 درصد کاهش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شهرضانیوز، محسن گلابی در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان شهرضا که با دستور کار ابلاغ ردیف های اعتبارات تملک دارایی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: با وجود کاهش ۱۲ درصدی میزان اعتبارات تملک دارایی شهرستان در سال ۹۴ نسبت به سال ۹۳ تلاش شده است تا با برنامه‌ریزی و کارشناسی دقیق اولویت ها و نیازهای شهرستان احصاء و ردیف‌های اعتباری اختصاص یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرضانیوز,
وی افزود: اعتبارات تملک دارایی استانی اختصاص یافته به شهرستان شهرضا در سال ۹۴،۵ میلیارد و ۵۳۰ میلیون تومان است که در تمامی بخش‌ها با کاهش ۱۲ تا ۱۵ درصدی مواجه بوده است.
,
فرماندار شهرضا بیان کرد: ۴۲ دستگاه متقاضی اخذ اعتبارات تملک دارایی شهرستان تعداد ۱۴۰ پروژه را معرفی کرده‌اند که این حجم از پروژه‌های اعتباری در حدود ۳۰۰ میلیارد ریال نیاز دارد.
,
وی تصریح کرد: با توجه به نیازهای شهرستان ادارات راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به ترتیب با ۱۶ و ۶ میلیارد ریال در اولویت تخصیص قرار گرفته‌اند.
,
گلابی اظهار داشت: در جاده‌ها و محورهای مواصلاتی شهرستان شهرضا در هر ساعت ۷۵ هزار تردد خودرویی انجام می‌شود و این در حالی است که جاده‌های موجود نیز توان پوشش این حجم از تردد را نداشته و نیازمند اصلاح و بازسازی است.
,
وی تصریح کرد: نیازها نامحدود و منابع محدودند، اما هنر یک مدیر این است که بر اساس منابع محدود برنامه‌ریزی کرده واولویت‌های کاری اداره خود را اجرا کند چرا که این اعتبارات پاسخگوی کل هزینه‌ پروژه‌ها نیست بلکه اعتباراتی کمکی هستند.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه