تقدیر امام جمعه کاکی از دو دانش آموزان نخبه ی احکام

تقدیر امام جمعه کاکی از دو دانش آموزان نخبه ی احکام
دو دانش آموز شهرستان دشتی در مسابقات کشوری احکام موفق به کسب رتبه شده و از سوی امام جمعه کاکی مورد تقدیر قرار گرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "همکلاسی"، حجت الاسلام محمد محمدی، امام جمعه بخش کاکی از دانش آموزان که در رشته ی احکام در سطح کشور راه پیدا کرده بودند استقبال کرد.

محمدی در حاشیه این استقبال در گفتگو با خبرنگار همکلاسی افزود: با کمال افتخار از هر دو بزرگواران و نمایندگان شهرستان دشتی در مسابقات احکام استقبال کردیم و از هر دو نفر تشکر می کنم.

وی اضافه کرد: اسکندر اسکندری در این مسابقات رتیه دوم کشوری را کسب کرده است است و حسن احمدی هم به عنوان برگزیده استانی در مسابقات کشوری راه پیدا کرده اند.

امام جمعه  بخش کاکی اظهار داشت: هر دو، دانش آموز مدرسه دبیرستان مرحوم حضرت آیت الله حاج میرزا احمد دشتی بوده اند که  بعد از مدتی این مدرسه تحت عنوان بنده قرار گرفت.

محمدی ادامه داد: این دبیرستان را تشکیل دادم و بنده مسئول هئیت امنای آن هستم و اکنون تعداد کثیری از دانش آموزان نخبه که در تمام مراحل آموزشی و فرهنکی تربیتی در شهرستان دشتی می درخشند در اینجا درس می خوانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , "همکلاسی"، حجت الاسلام , همکلاسی"،,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه