صحبت های سرمربی پرسپولیس در رختکن

صحبت های سرمربی پرسپولیس در رختکن
سرمربی تیم پرسپولیس خطاب به سرخپوشان گفت:در مصاحبه هایتان طوری صحبت نشود که احترام تیم حریف و شرایط آنها را حفظ نکنید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی شش بر صفر مقابل مس کرمان و شکستن طلسم ناکامی ها در کرمان به پایکوبی در رختکن پرداختند اما علی دایی به محض رسیدن به رختکن یک نکته اخلاقی و جوانمردانه را با آنها در میان گذاشت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی شش بر صفر مقابل مس کرمان و شکستن طلسم ناکامی ها در کرمان به پایکوبی در رختکن پرداختند اما علی دایی به محض رسیدن به رختکن یک نکته اخلاقی و جوانمردانه را با آنها در میان گذاشت.,
 
,
دایی به شاگردانش گفت: شادی و خوشحالی از برد پرسپولیس حق شماست. شما زحمت کشیدید و ما از شما ممنونیم اما یک نکته را فرموش نکنید. فوتبال از این اتفاقات زیاد دارد. توپ گرد است و زمین دراز. یک وقتی می بازی و یک وقتی هم مثل امروز با شش گل می بری. من از شما درخواست می کنم احترام تیم حریف را نگه دارید و در مصاحبه هایتان روی این موضوع دفت داشته باشید. همین پارسال من با راه آهن به کرمان آمدم و چهار گل خوردیم ولی حالا شش گل زده ایم. در فوتبال از این اتفاقات زیاد می افتد. در مصاحبه هایتان طوری صحبت نشود که احترام تیم حریف و شرایط آنها را حفظ نکنید.سیدجلال حسینی هم درباره پاداش برد با من صحبت کرد و آن را پیگیری می کنم.
,
پس از صحبت دایی بازیکنان پرسپولیس برای سرمربی تیم خود دست زدند و تاکید کردند که موارد مورد نظر دایی را رعایت خواهند کرد.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه