مسئول شرکت نگار نصر لرستان:

تقویت فرهنگ کارآفرینی، تولید واشتغال را به دنبال دارد

تقویت فرهنگ کارآفرینی، تولید واشتغال را به دنبال دارد
مسئول شرکت نگار نصر لرستان گفت: تلاش ما این است که در بعد توانمند سازی و حمایت بسیجیان جهت ایجاد کارآفرینی اقدام کنیم؛ چرا که توانمندسازی تولید و اشتغال را به دنبال دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از خبرآزاد، مینایی مسئول شرکت نگار نصر لرستان در همایش «کارآفرینی و اشتغالزایی بسیج رده های قشری» در خرم آباد گفت: تلاش ما این است که در بعد توانمندسازی و حمایت بسیجیان جهت ایجاد کارآفرینی اقدام کنیم؛ چرا که توانمندسازی تولید و اشتغال را به دنبال دارد و می خواهیم از توان بسیجیان به عنوان مهندسین مشاور استفاده کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ، به نقل از خبرآزاد، , ، به نقل از خبرآزاد،, ، به نقل از خبرآزاد،, ، به نقل از خبرآزاد،, ، به نقل از خبرآزاد،, خبرآزاد،, خبرآزاد,

وی با تاکید بر اینکه مهندسین بسیجی باید دارای تفکر و ایده های نو باشند، افزود: یکی از ضعف های عمده کار در لرستان، ضعف فرهنگی است و در مدت فعالیت شرکت نگار نصر در مقوله کارآفرینی و اشتغالزایی تعداد متقاضیان تسهیلات بیشتر از افرادی هستند که در مباحث فرهنگی کارآفرینی مانند این همایش ها شرکت می کنند.

,

مسئول شرکت نگار نصر لرستان اضافه کرد: این موسسه مدت 3 سال است که تحت عنوان کارآفرینی و اشتغالزایی با دو رویکرد هدایت و حمایت بسیجیان فعالیت می کند که رویکرد هدایت به موضوع مسائل فرهنگی و توجه به آن اشاره دارد.

,

مینایی هدف از برگزاری این همایش را ترویج فرهنگ کار و کار آفرینی عنوان کرد و گفت: پس از پیروزی انقلاب تا کنون یکی از عمده ترین مسائل در بعد فرهنگ، خودباوری است و ما باید در جامعه و خانواده کار را باور کنیم و به خودباوری برسیم.

,

وی مدیریت جهادی را یکی از ملزومات کار در جامعه برشمرد و افزود: مدیر جهادی کسی است که کار را برای رضای خدا انجام می دهد و یکی از جهادی ترین اقشار در جامعه، بسیج است که این روحیه خود را در جنگ نشان داد.

,

مسئول شرکت نگار نصر لرستان با بیان اینکه مقوله ای که ما دنبال می کنیم، جهاد در اشتغال است، تصریح کرد: ورود بسیج به عرصه اقتصادی ناشی از جهادی عمل کردن بسیجی ها و خودباوری آن ها است.

,

مینایی با بیان اینکه به دنبال ایجاد کارگاه های تولیدی در جامعه هستیم، اضافه کرد: در طی سه سال گذشته، به 394 نفر از بسیجیان تسهیلات توسط شرکت ارائه شده است.

,

وی با بیان اینکه متاسفانه اکثریت افراد دارای اقتصاد معیشتی هستند، گفت: بیشتر تسهیلات دریافتی بسیجیان صرف اقتصاد معیشتی شده است؛ در حالی که اقتصاد معیشتی همواره  فقیر را فقیرتر می کند.

,

مسئول شرکت نگار نصر لرستان با اشاره به اینکه امسال برنامه های منسجمی برای بحث کارآفرینی و اشتغال داریم،تاکید کرد: باید فعالیت خود را خود را از لحاظ تولید ایده و فکربالا ببریم.

,

لازم به ذکر است همایش «کارآفرینی و اشتغالزایی بسیج رده های قشری»، امروز با حضور مهندسین بسیج صنعتی و عمران لرستان در خرم آباد برگزار شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه