مسئول انجمن سینمای جوان بوشهر:
دو فیلم انجمن سینمای جوان بوشهر در جشن خانه ی سینما
فیلم های مستند "19-15" به کارگردانی مهدی تنگستانی با موضوع تاریخچه حضور ارامنه در بندر بوشهر و فیلم داستانی "کوچه مرد " اثر مجید فخریان موفق به راهیابی به بخش مسابقه هفدهمین جشن خانه شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مسئول انجمن سینمای جوان بوشهر در گفتگو با سیرنگ با اعلام این خبر گفت : با اعلام رأی آثار انتخابی هیئت انتخاب بخش مستند و فیلم کوتاه جشن خانه سینما دو فیلم از انجمن سینمای جوان بوشهر در این رویداد هنری حضور دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیرنگ, . ,داریوش غذبانی افزود : فیلم داستانی "کوچه مرد" به کارگردانی مجید فخریان به همراه 56 اثر دیگر در بخش مسابقه فیلم کوتاه جشن خانه سینما به رقابت خواهند پرداخت .
, .,غذبانی با بیان اینکه فیلم کوتاه 24 دقیقهای «کوچه مرد» دومین ساخته مجید فخریان بعد از فیلم کوتاه «آنتراکت» است گفت : راوی داستان مردی است که در آستانه فرارسیدن شب، داشتههایش را به این و آن داده و با نداشتههایش متحیر میان رفتن و ماندن است و پویا گندم (تصویربردار)، رامین اکبرپور (برنامهریز و دستیار کارگردان) ، مصطفی دشتی زاده (صدابردار)، مهدی تنگستانی( تدوین) ، مهدی تنگستانی و آریو انصاری (صداگذار)، علی کریمی (علی کریمی)، مهدی انصاری، طاهره حسینی، آریو انصاری، مسعود ماهینی، محمد عبدالشاهی، اکبر کنعانی، رحیم رستمی و ابوالفضل جمالی (بازیگران) از دیگر عوامل این فیلم مستند هستند.
, ), . ,وی خاطرنشان کرد : فیلم مستند کوتاه 12 دقیقهای "19-15" به کارگردانی از دیگر آثار انجمن سینمای جوان بوشهر است که در میان 35 اثر راهیافته به بخش مسابقه مستند جشن خانه سینما حضور دارد.
, . ,,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه