رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی خواستار شد،
لزوم برنامه ریزی به منظور توسعه و افزایش صادرات فرش استان
رئیس اتاق بازرگانی صنایع ، معادن وکشاورزی خراسان شمالی بر لزوم برنامه ریزی به منظور توسعه و افزایش صادرات فرش استان تاکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار اترک نیوز، محمد صمدی، رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار ما اظهارکرد: کشورهای مختلف به ویژه کشورهای هدف از قبیل ایتالیا، آلمان، ترکیه و غیره از سال های گذشته فرش نفیس و ظریف استان را خریداری می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار, اترک نیوز، , اترک نیوز، , اترک نیوز, اترک نیوز, ، , محمد صمدی، رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار ما, اظهارکرد: کشورهای مختلف به ویژه کشورهای هدف از قبیل ایتالیا، آلمان، ترکیه و غیره از سال های گذشته فرش نفیس و ظریف استان را خریداری می کنند.,
صمدی افزود: درهمین راستا در قالب هیات های تجاری، معرفی توانمندی ها و پتانسیل های جدید انواع و اقسام فرش و صنایع دستی استان و بحث و بررسی پیشنهادات افزایش و توسعه صادرات به این کشورها ارائه شده است.
,
وی با بیان اینکه مسائل و مشکلات تحریم باعث شده که تاکنون گشایش اعتبار و افتتاح آن از طریق بانک ها انجام نشود، گفت: این موضوع تاثیر زیادی بر صادرات فرش داشته است.
,
وی اظهار داشت: باتوجه به اقدامات انجام شده برای رفع تحریم ها امیدواریم هرچه زودتر نسبت به توسعه و افزایش صادرات فرش اقدام اساسی صورت گیرد.
,
صمدی یادآورشد: هرچند از سال 90 مشوق های صادراتی و شرکت در نمایشگاه ها و اعزام هیات های تجاری از طرف سازمان توسعه تجارت ایران به واسطه عدم حمایت اعتبارات لازم انجام نگرفته ولیکن امیدواریم این امر در برنامه جاری گنجانده شود.
,
انتهای پیام/ب
]
ارسال دیدگاه