رییس پلیس راه خوزستان :
خوزستان در محورهای جاده ای با کمبود پایگاه های پلیس راه مواجه است
قدرتی گفت : اولویت های پلیس در سال جاری براساس حوادث جاده ای افتتاح پلیس راه لالی- مسجدسلیمان که بیش از ۸۰ درصد آن نیزتکمیل شده، پلیس راه هندیجان- دیلم و پلیس راه سوسنگرد است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهواز نوین، قدرتی رییس پلیس راه خوزستان در جلسه ارتقای ایمنی راه های استان با اشاره به نقاط نقاط حادثه خیز حاده هایاستان گفت: استان خوزستان در محورهای جاده ای با کمبود پایگاه های پلیس راه مواجه است که در این بین پلیس راه اهواز-مسجد سلمان با حوزه ای بیش از ۴۳۰۰کیلومتر در کشور ازلحاظ حوزه وسعت بی نظیر است و با توجه به نیروی انسانی و تجهیزات محدود امکان زیر پوشش قرار دادن تمام این حوزه وجود ندارد که پلیس مجبور به ایجاد اولویت بندی می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهواز نوین,,
وی افزود: اولویت های پلیس در سال جاری براساس حوادث جاده ای افتتاح پلیس راه لالی- مسجدسلیمان که بیش از ۸۰ درصد آن نیزتکمیل شده، پلیس راه هندیجان- دیلم و پلیس راه سوسنگرد است .
,,
رئیس پلیس راه خوزستان تصریح کرد : در پنج سال گذشته استان خوزستان با کمک دستگاه های مسئول روند کاهشی آمار تصادفات را تجربه می کند و در سال جاری نیز رتبه نخست کاهش ترافیک در کشور را کسب کرده است.
]
ارسال دیدگاه