معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور در سفر به شهرکرد:
آمادگی جهاد دانشگاهی برای غنی سازی معنوی فضای مجازی کشور
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور گفت: جهاد دانشگاهی آماده همکاری با نهاد ها و سازمان ها برای تحقق بخشیدن به اهداف غنی سازی معنوی و ایمانی در فضای مجازی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بام ایران خبر، دکتر مهدی فیض صبح امروز در اختتامیه چهارمین جشنواره وبلاگ نویسی نماز که در تالار اجتماعات فرهنگ و ارشاد چهارمحال و بختیاری برگزار شد،گفت: در حال حاضر، دولت اعتبارات و بودجه های خوبی را برای غنی سازی فضای سایبری و مجازی کشور در نظر گرفته است و از این منظر، جهاد دانشگاهی برای سوق بخشیدن به اهداف عالی نظام و همچنین تبلیغ مصادیق معنوی و اسلامی در فضای مجازی از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,وی با تقدیر از فعالیت های مسولان ستاد اقامه نماز کشور افزود: جهاد دانشگاهی همچنین برای تبدیل سخنان آموزنده، نصایح معنوی و کلیدی حجت الاسلام قرائتی هم آمادگی جدی دارد تا با استفاده از ظرفیت های تصویری، صوتی، کلیپ و..فضای مجازی را تحت الشعاع این گونه مضامین قرار دهد.
فیض ادامه داد: ارتقای فرهنگی امور جامعه و همچنین گسترش فضای کارو فکر جوانان دانشجو از مهمترین ماموریت های جهاد است .
وی در خصوص وظیفه های جهاد دانشگاهی در زمینه نماز محوری دانشگاهی هم اظهار داشت: هم اکنون این نهاد به فعالیت های معنوی اهمیت ویژه ای قائل است و این آمادگی برای همکاری با ستاد اقامه نماز در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص اجرای فرامین اسلامی در دانشگاه ها فراهم است.
به گزارش بام ایران خبر، اختتامیه چهارمین جشنواره وبلاگ نویسی نماز صبح امروز پنج شنبه با حضور رئیس ستاد اقامه نماز کشور، مسولان و روسای دانشگاه علم و صنعت و خواجه نصیر الدین طوسی و همچنین مسولان استانی و وبلاگ نویسان کشور در تالار اجتماعات غدیر فرهنگ و ارشاد چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
انتهای پیام/510ب
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه