فرماندار بهار خواستار شد:
ضرورت توجه بیشتر به تکنولوژی های روز در آموزش و پرورش
فرماندار شهرستان بهار گفت: امروز به دلیل ورود به دنیای ارتباطات باید روش ها و شیوه های جدیدی را برای حصول توفیق در آموزش و پرورش به کار گیریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهارانه، محسن مرادی پناه در شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان بهار، در خصوص اهمیت سوادآموزی و لزوم ارتباط نزدیک و تنگاتنگ با بخشداران، دهیاران به منظور جذب سوادآموزان و برگزاری جلسه توجیهی در این خصوص و همچنین لزوم انجام غربالگری آماری در سوادآموزی به منظور اتخاذ روشهای مطلوب و تدابیر لازم و نیز انجام تشویقات در طول فرایند سوادآموزی سخن گفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه,وی گفت: از هر اداره و دستگاه اجرایی شهرستان باید یک نفر به عنوان رابط سواد آموزی به شورا معرفی تا با همکاری همه دستگاه ها این شهرستان به حول و قوه الهی به زودی پایان بی سوادی را جشن بگیرد.
,مردای پناه اظهار کرد: سیاست دولت های جمهوری اسلامی در دوران انقلاب بخصوص دولت تدبیر و امید حمایت از سواد آموزی و این نهضت بوده است که در راستای سیاست ملی سازمان نهضت سواد آموزی قراردارد.
,وی افزود: هرچه سواد آموز دریک جامعه بیشتر باشد اقتصاد درآن جامعه دگرگون خواهد شد.
,فرماندار شهرستان بهار بر برنامه محوری در کارها تاکید کرد و گفت: در صورتی که بر اساس اهداف تعیین شده و چارچوب برنامه ها حرکت کنیم، نتیجه مطلوب حاصل خواهد شد و برایند مجموعه، مجموعه و کار، عدد، رقم، منطق و چارچوب است.
,وی اظهار کرد: جایگاه شهرستان در همه زمینه ها باید مشخص شود و بدانیم هدف برای رسیدن به چه عدد و رقمی است تا بهتر کار کنیم.
,مرادی پناه افزود: روش آموزش و پرورش در گذشته معنا شده بود و امروز به دلیل ورود به دنیای ارتباطات باید روش ها و شیوه های جدیدی را برای حصول توفیق بکارگیریم.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه