رئیس سازمان آتش نشانی شهرستان شاهرود:
انفجار یک واحد مسکونی بر اثر نشت گاز/حادثه تنها یک مصدوم داشت
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان شاهرود گفت: نشت گاز در یک واحد مسکونی در شهرستان شاهرود باعث انفجار و تخریب 90 درصدی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علیرضا محمدی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان شاهرود در گفتگو با خبرنگار نسل شاهوار از انفجار یک واحد مسکونی به علت نشت گاز واقع در شهرک البرز شاهرود خبر داد و گفت: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت و تنها یکی از شهروندان سالمند در این حادثه مصدوم شد که توسط نیروهای اورژانس حاضر در محل به بیمارستان انتقال داده شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , نسل شاهوار ,وی اظهار کرد: شدت انفجار به حدی بود که این واحد مسکونی واقع در طبقه دوم ساختمان 90 درصد تخریب شده و به واحد مسکونه طبقه اول نیز خساراتی وارد شده است.
,رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان شاهرود با اشاره به حضور واحدهای امداد و نجات در محل حادثه از همان دقایق اولیه پس از انفجار افزود: نیروهای واحد امداد و نجات پس از مهار حادثه نسبت به ایمن سازی محل حادثه از نظر حوادث ثانویه نیز اقدام کردند.
,محمدی خاطرنشان کرد: علت وقوع حادثه توسط کارشناسان این سازمان در حال بررسی است و تا اعلام نظر کارشناسان نمی توان درباره علت وقوع حادثه نظر قطعی داد.
,وی از همه شهروندان خواست نکات ایمنی را در استفاده از وسایل گازسوز در تمامی فصول سال رعایت کنند تا شاهد وقوع حوادثی از این قبیل نباشیم.
,انتهای پیام/ف
]
ارسال دیدگاه