نظارت 10 هزار نفر بر اجرای انتخابات مجلس در مهاباد
سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شهرستان مهاباد در همایش ناظرین انتخابات بر نظارت 10 هزار نفر بر انتخابات مجلس شورای اسلامی در مهاباد خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مکریان همایش ناظرین امین در کانون فجر مهاباد روز گذشته برگزار شد. در این همایش که ناظرین شورای نگهبان درشهرستان مهاباد حضور داشتند در مورد اهمیت کار و وظایف ناظرین انتخابات بحث وتبادل نظرشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکریان ,در ابتدای مراسم قاسمی سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شهرستان مهاباد با اشاره به تمهیدات صورت گرفته برای انتخابات اسفند ماه سالجاری گفت:دراین مورد اعضای هیاتهای نظارت و اجرایی انتخابات شهرستان به استان معرفی شده و با نهادهای چهارگانه برای هرچه بهتر برگزار شدن انتخابات همکاری همه جانبه صورت گرفته است.
,کریم نژاد در زمینه تعداد ناظرین انتخاباتی هم گفت: پانزده هزار نفر برای نظارت برانتخابات در نظر گرفته شده اند که تا زمان برگزاری انتخابات از این تعداد ده هزار نفر به عنوان ناظران اصلی برگزیده خواهند شد.
,سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات آذربایجانغربی در جمع ناظران مهابادی اضافه کرد:اعضای هیات نظارت استان مشخص شده و براساس موقعیت بندی استانی برای هرشهرستان لیست 6 نفرانتخاب و به تهران ارسال شده است تا درنهایت سه نفربرای هرشهرستان به عنوان اعضای نهایی هیئت نظارت شهرستانی انتخاب شوند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه