مدیر آموزش و پرورش بویر احمد؛
راستی، پاکی و بردباری از ویژگی های اخلاق ورزشی است
مدیر آموزش و پرورش بویر احمد در همایش توانمند سازی معلم های درس تربیت بدنی بویراحمد ودنا گفت:وی گفت: راستی، پاکی، احترام به دیگران و بردباری از ویژگی های اخلاق ورزشی است که باید به دانش آموزان آموزش داده شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قلم دنا، مدیر آموزش وپرورش بویراحمد افزود: این همایش با هدف استعدادیابی قابلیت ها ورزشی، توانمند سازی و بررسی حرکات اصلاحی دانش آموزان و مدیریت حفظ و نگهداری از تجهیزات و اماکن ورزشی برگزار شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قلم دنا,,
محمد رضا شریعتی عنوان کرد: این همایش بصورت کارگاه های آموزشی و با شرکت معلمان ورزشی مدارس یاسوج، دنا، مارگون، لوداب، عشایر و مراکز استثنایی به مدت یک هفته برگزار می شود.
,,
وی گفت: راستی، پاکی، احترام به دیگران و بردباری از ویژگی های اخلاق ورزشی است که باید به دانش آموزان آموزش داده شود.
,,
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان به نقش مهم استعدادیابی در ورزش اشاره کرد و گفت: در استعدادیابی لازم است هدف کودکان از شرکت در ورزش مشخص شود.
,,
قبادی افزود: بسیاری از مردم و حتی والدین و مربیان اعتقاد دارند برنده شدن و کسب مقام برای کودکان مهم است، اما باید این نکته را یادآور شد که دلایل شخصی و مهم تری مانند وابستگی و تعلق به گروه، افزایش مهارت، هیجان، موفقیت، شهرت و حفظ تندرستی برای ورزش وجود دارد.
,,
وی به نقش مهم دبیران و آموزگاران و همچنین والدین دانش آموزان در استعدادیابی اشاره کرد و ابراز داشت: لازم است در مورد هدف کودکان و نوجوانان انگیزه اولیه شرکت در ورزش آگاه بوده و ضمن توجه به خواست ها و نیازهای آنان فرصت و امکانات مورد نیاز را برای آنان تهیه و تامین کنند.
,انتهای پیام/ف
]
ارسال دیدگاه