بعد از فوت چند جوان رخ داد؛
گزارش تصویری امضا نامه به رئیس جمهور توسط شهروندان جوادآباد
شهروندان جوادآباد با امضا دست جمعی طوماری از رئیس جمهور خواستند تا روند تعریض جاده جوادآباد- ورامین سرعت پیدا کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ورامین ما: شهروندان جوادآباد با امضا دست جمعی طوماری از رئیس جمهور خواستند تا روند تعریض جاده جوادآباد- ورامین سرعت پیدا کند تا مشکلات این مسیر به سرعت برطرف شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,در این طومار آمده است:
,
جناب آقای دکتر روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم
با احترام ؛ ضمن تجدید میثاق دوباره با “آرمان های والای نظام جمهوری اسلامی ایران” و “اعلان تبعیت از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران” و پیروی از “منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای” به استحضار می رساند:
ما اهالی شهر جوادآباد و اقمار آن که عمدتا از قشر زحمتکش کشاورز و بسیاری از خانواده شهداء ، جانبازان و آزادگان به دلایل ذیل تقاضای تسریع در اجرای پروژه تعریض جاده ورامین به جوادآباد(آنتن اتصالی شرق تهران به آزاد راه حرم تا حرم) که وعده چندین ساله مسئولین کشوری و استانی بوده است را خواهانیم ::
۱- بیش از چهل روستا که بزرگترین قطب کشاورزی و دامپروری استان تهران می باشد در مسیر فعلی جاده جوادآباد به ورامین تردد می نمایند، تنها راه دسترسی به مرکز شهرستان و استان به شدت نیازمند ایمنی و حفاظت جانی و مالی می باشد .
۲- با توجه به حجم بالای تردد در مسیر فوق که عمدتا ناشی از عرض کم جاده است بارها شاهد تصادفات منجر به فوت بوده ایم که در سانحه اخیر سه تن از شهروندان عزیز ما فوت شده و باعث مشکلات روحی و روانی زیادی در منطقه بویژه خانواده از دست رفته ها گردیده است .
۳- یکی از دغدغه های ما مردم این شهر و بخش خروج از بن بست مواصلاتی راهها و رونق اقتصادی ،در ارتباط با مرکز استان و استانهای همجوار می باشد که کمترین خواسته به حق ماست .
۴- با توجه به افتتاح آزاد راه حرم تا حرم (قم گرمسار ) تردد وسائط نقلیه سنگین و نیمه سنگین (میانگین ۵۰۰۰ تردد در روز ) در مسیر باعث بروز مشکلات فراوانی گردیده است.
با عنایت به توضیحات فوق تحقق تقاضای مامردم ، کمترین انتظار از دولت تدبیر و امید می باشد .
با تشکر
جمعی از اهالی شهر و بخش جوادآباد
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

,
, ,

,
, ,

,
, ,

,
, ,

,
, ,

,
, ,

,
, انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه