مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان خبر داد

تصویب ۲۰۰میلیون تومان اعتبار برای درمانگاه شهدای خرمدره

تصویب ۲۰۰میلیون تومان اعتبار برای درمانگاه شهدای خرمدره
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان از تصویب بودجه ۲۰۰میلیون تومانی برای درمانگاه شهدای خرمدره در سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از نبض سحر، علی محمدی صبح امروز در مراسم افتتاح دوشیفته شدن درمانگاه شهدای خرمدره اظهار داشت: یکی از اهداف تامین اجتماعی دسترسی عادلانه به خدمات درمانی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , نبض سحر،,

وی گفت: تعداد پزشک این مرکز از دو پزشک به پنج پزشک افزایش و پرسنل این درمانگاه نیز از ۱۱ نفر به ۲۰ نفر افزایش یافته است.

,

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان گفت: تجهیزات پزشکی و درمانی این مرکز نیز ارتقاء یافته است و ۱۱۰ میلیون تومان نیز هزینه شده است.

,

محمدی با بیان این مطلب که مجوز شبانه روزی بودن مرکز  درمانگاه شهدای خرمدره صادر شده است گفت: ۲۰۰میلیون تومان اعتبار برای درمانگاه درمانگاه شهدای خرمدره تصویب شده است.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه