استاندار آذربایجانشرقی:
صنعتگران نگران رفت و آمدهای خارجی نباشند!
استاندار آذربایجانشرقی گفت: ما بعد از تحریم ها عامل رشد و شکوفایی را فراهم میکنیم، لذا صنعتگران نگران رفت و آمد کشورهای خارجی نباشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، اسماعیل جبارزاده در جمع صنعتگران استان با اشاره به تامین امنیت صنعت گران گفت:مسولان استان یک امنیت کامل را فراهم آوردهاند تا صنعت گران در امر مقدس تولید مشغول باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی ادامه داد: برداشتن موانع از جمله تلاشهای ما می باشد و سال گذشته با تلاشهای شبانه روزی به عنوان برترین استان از نظر تامین امنیت انتخاب شدیم.
,وی اظهار داشت: ما قول رفع موانع را به صنعتگران می دهیم و از نظر زمین هیچ مشکلی نداریم و امکانات زیربنایی نیز فراهم شده است.
,استاندار آذربایجانشرقی به مذاکرات هستهای اشاره کرد و افزود: ما بعد از تحریم ها عامل رشد و شکوفایی را فراهم میکنیم و شما صنعتگران نگران رفت و آمد کشورهای خارجی نباشید.
,وی تصریح کرد: در مجلس پنجم قانون حمایت از سرمایه گزاری را تصویب کرده ایم و قول می دهیم که مثل دولت قبل عمل نکنیم و طبق قانون عمل خواهیم کرد.
,وی در پایان گفت: علی رغم فشارهای دشمن در حوزه اقتصاد در استان ما باز هم صادرات داشته ایم.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه