عضو هیئت رئیسه مجلس:

اظهارات نوبخت و صالحی مغایر قانون اساسی است/ توافق باید به تصویب مجلس برسد

اظهارات نوبخت و صالحی مغایر قانون اساسی است/ توافق باید به تصویب مجلس برسد
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت:اظهارات مغایر با قانون اساسی است و با توجه به این که این جمعبندی از مهمترین موافقت نامه های تاریخی کشور محسوب می شود، لذا براساس اصول 25 و 177 قانون اساسی حتما باید به تصویب مجلس برسد. پ
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،"محمد حسین فرهنگی"، عضو هیئت رئیسه مجلس در گفتگو با ایلام بیدار در خصوص  اظهارات اخیر صالحی و نوبخت مبنی برعدم ضرورت تصویب جمع بندی مذاکرات وین در مجلس گفت: این اظهارات مغایر با قانون اساسی است و با توجه به این که این جمعبندی از مهمترین موافقت نامه های تاریخی کشور محسوب می شود، لذا براساس اصول 25 و 177 قانون اساسی حتما باید به تصویب مجلس برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام بیدار,

وی اظهار کرد: لازمه در دستور کار قرار دادن موافقت نامه، دادن لایحه توسط دولت است و اگر لایحه ای داده نشد در آن صورت و در نحوه تصویب آن، مجلس می تواند مصوبه ای مبنی بر الزام دولت به انجام قانون داشته باشد.

,

این نماینده مجلس افزود: البته تفاهم نامه منتشر شده و در اختیار مجلس به طور رسمی قرار گرفته است.

,

فرهنگی بیان کرد: علاوه بر این کمیسیون ویژه ای که در مجلس تشکیل شده به صورت ویژه به بررسی دقیق این جمع بندی خواهد پرداخت.

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه