رئیس هلال احمر سمیرم خبر داد
۱۲۰ امدادگر آماده ارائه خدمات به مردم
رئیس جمعیت هلال احمر سمیرم گفت: جمعیت هلال احمر شهرستان سمیرم با دارا بودن امدادگران متخصص آمادگی مواجه با هر نوع حادثه غیر منتظره ای را دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سید محمد موسوی در گفتگو با خبرنگار سمنا اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون ۳۰ عملیات موفقیت آمیز امداد در بخش جاده و کوهستان به جز حوادث عشایری در سمیرم صورت گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمنا,وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ پایگاه جاده ای و یک پایگاه کوهستانی در سمیرم فعالیت دارد گفت: پایگاه دولت قرین مجهز به ست نجات و آماده استفاده در مواقع ضروری امداد سیار می باشد.
,موسوی افزود: در حال حاضر ۱۲۰ نفر امداد گر تخصصی در جمعیت هلال احمر سمیرم مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۴۵ نفر در جاده، ۱۶ نفر در امداد کوهستان، ۷ نفر در غواصی و ۵۲ نفر هم به صورت آماده باش به صورت افتخاری فعالیت می کنند.
,وی از اجرای طرح امداد تابستانی از ۱۵ تیر ماه خبر داد و گفت: این طرح با اجرای برنامه های مختلف تا اول مهرماه اجرا خواهد شد.
,موسوی به برگزاری کلاس های امداد و نجات عمومی ۳۵ ساعته و تخصصی ۸۰ ساعته در جمعیت هلال احمر سمیرم خبر داد و گفت: تاکنون ۲۷ کلاس امداد های اولیه ۳۵ ساعته در ارگان های مختلف شهرستان برگزار شده است و آمادگی برگزاری کلاس در دیگر ارگان های درخواست کننده را نیز داریم.
,رئیس جمعیت هلال احمر سمیرم با شاره به بارش های اخیر اظهار کرد: بارش های اخیر باعث جاری شدن سیل و خسارت به برخی خانواده ها، به خصوص عشایر شهرستان گردید.
,وی با اشاره به وارد شدن خسارت به ۱۸۴ خانوار عشایر و روستاهای شهرستان سمیرم گفت: امدادگران جمعیت هلال احمر شهرستان با حضور ۱۲ امدادگر در قالب ۳ تیم با ۵ دستگاه خودروی امدادی از همان ساعات اولیه عملیات امدادی را شروع کرده و تا آخرین لحظه مشغول کمک رسانی به خسارت دیدگان می باشد.
,موسوی گفت: شهر کمه و عشایر اطراف این شهر ، بخش وردشت، روستای قره قاچ ، عشایر منطقه تنگ آهن ، چشمه خونی و تنگ جل آب نقاطی بودند که توسط امداد گران جمعیت به این مناطق امداد رسانی شد .
,وی تصریح کرد: در راستای امداد رسانی به آسیب دیدگان بارش های اخیر ۲۵۰ نخته پتو ، ۱۱۳ تخته موکت ، ۷۵۰ قوطی کنسرو ، ۲۹ دستگاه چادر ، ۸۰۰ قرص نان ۶۰ کیلو خرما و ۲۵ گالن آب معدنی توسط جمعیت هلال احمر شهرستان توزیع شد.
,رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سمیرم افزود: تلفن ۱۱۲ جمیعت هلال احمر نیز آماده دریافت درخواست کمک های امدادی می باشد که از طریق تمام اپراتور های تلفن همراه حتی در نقاط کور، بدون سیم کارت و بدون نیاز به بازکردن قفل تلفن همراه امکان برقراری تماس وجود دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه