26 گواهی تایید آسانسور در بروجرد صادر شد

26 گواهی تایید آسانسور در بروجرد صادر شد
رئیس اداره استاندارد بروجرد گفت: 26 گواهی تایید آسانسور در بروجرد صادر شده که سه گواهی مربوط به مسکن مهر می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از بازتاب بروجرد  "عنایت شرفی " افزود: از ابتدای سال جاری این تعداد گواهی تایید آسانسور در بروجرد صادر شده که از این تعداد سه گواهی مربوط به آسانسورهای مسکن مهر می باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,   ,

 وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت ایمنی کاربران آسانسورها و ارتقای کیفیت آن ها، برای صدور این گواهی تایید استاندارد آسانسور تا کنون برنامه هایی اجرا شده است. 

,

به گفته وی تمامی ساختمان های دارای آسانسور بدون اخذ تاییدیه ایمنی و گواهی استاندارد غیر مجاز محسوب می شوند. 

,

شرفی اظهار داشت: اعتبار گواهی های صادر شده  به مدت یک سال می باشد و متقاضیان باید هر سال جهت بررسی وضعیت آسانسور و صدور گواهی نامه اقدام نمایند. 

,

وی بیان کرد: لازم است که آسانسورها حین بهره برداری تحت سرویس و نگهداری مستمر قرار گرفته و همچنین به منظور اصول اطمینان از شرایط استاندارد به صورت سالانه توسط این شرکت ها بازرسی ادواری انجام گردد که در صورت عدم انجام سرویس و نگهداری مستمر و بازرسی های ادواری سالانه ، مسئولیت مستقیم حوادث و سوانح احتمالی بر عهده مالکین می باشد. 

,

رئیس اداره استاندارد بروجرد خاطر نشان کرد: انجام بازرسی آسانسورها تنها به وسیله شرکت های بازرسی کننده تایید صلاحیت شده توسط سازمان استاندارد صورت می گیرد.  

,

وی ادامه داد: با توجه به افزایش تعداد آسانسورهای نصب شده ، حفظ سلامت و ایمنی فردی و عمومی، حصول اطمینان از کیفیت دستگاه های آسانسور و نظارت بر نصب آسانسور و اطمینان از ایمنی آن ضروری است.

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه