درکمیته برنامه ریزی شهرستان؛
اعتبار عمرانی و خدماتی سال 94 پیرانشهر 14 میلیارد تومان است
فرماندار پیرانشهر درکمیته برنامه ریزی شهرستان بر تسریع در پیگیری و بهره برداری از پروژه ها ی نیمه تمام تاکید کرد و گفت: اعتبار عمرانی و خدماتی این شهرستان برای سال جاری 140 میلیارد ریال تخصیص داده شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوردپیام، اردوان نوسودی درجلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری گفت: اعتبار عمرانی و خدماتی شهرستان پیرانشهر برای سال جاری 140 میلیارد ریال تخصیص داده شده است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , کوردپیام،,وی برنامه ریزی برای اجرای پروژه ها را ضروری دانست و افزود: اجرای پروژه ها باید بر اساس زمانبندی مشخص صورت پذیرد تا بتوانیم با برنامه مدون شاهد سرانجام موثر آن باشیم .
,فرماندار پیرانشهربر تسریع در پیگیری و بهره برداری از پروژه ها ی نیمه تمام تاکید کرد و گفت : 37 پروژه نیمه تمام سال 93 شامل 2 مدرسه 12 کلاسه و 6 کلاسه، تعمیر و تجهیزات سالن ورزشی، جاده مزارع بین روستایی، تامین آب شرب روستاهای بخش مرکزی و بخش لاجان، اصلاح شبکه آب شرب شهر گردکشانه، آسفالت راه روستایی بطول 17کیلومتر، اجرای طرح هادی روستاها و چندین پروژه عمرانی و خدماتی راکد مانده که در صورت تامین اعتبار 27 پروژه به بهره برداری خواهند رسید.
,نوسودی گفت: احداث کمپینگ گردشگری خورنج و راه گردشگری تفرجگاه پردانان به آبشار خرپاپ از پروژه های احداثی سال جاری هستند.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه