logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت خبر داد:

برخورد قانونی کمیته انضباطی با دانشجویانی که در سلفی با اجساد حضور داشته‌اند

برخورد قانونی کمیته انضباطی با دانشجویانی که در سلفی با اجساد حضور داشته‌اند
دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت گفت: چنانچه تخلف دانشجویان برای ضابطین انضباطی دانشگاه‌ها محرز شود با دانشجوی متخلف در چار چوب مفاد قانونی شیوه‌نامه انضباطی برخوردی قانونی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دکتر وحید صرامی، در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی، پیرامون گرفتن عکس سلفی و یادگاری برخی از دانشجویان با اجساد در اتاق تشریح اظهار داشت: با توجه به این‌که حفظ حرمت و کرامت اجساد در اتاق‌های تشریح از هنجارها و الزامات اخلاقی است، اهانت به اجساد یا عدم حفظ حرمت آنها خلاف شیوه‌نامه انضباطی دانشجویان است.

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت، در ادامه تصریح کرد: در گام نخست باید تحقیقات لازم در این زمینه انجام شود و چنانچه تخلف دانشجویان برای ضابطین انضباطی دانشگاه‌ها محرز شود با دانشجوی متخلف در چار چوب مفاد قانونی شیوه‌نامه انضباطی برخوردی شایسته و  قانونی خواهد شد.

صرامی در ادامه توضیح داد: بر اساس تحقیقاتی که تاکنون انجام شده برخی از این تصاویر متعلق به دانشجویان نبوده و عده‌ای دانش‌آموز بوده‌اند که برای بازدید در اتاق تشریح یک دانشگاه حضور داشتند و متأسفانه به دلیل بی‌احتیاطی که انجام گرفته دانش‌آموزان در آن شرایط عکسبرداری سلفی انجام داده بودند.

وی افزود: در کل چنانچه دانشجویان هم در این اتفاق سهمی داشته باشند، پتانسیل برخورد با آنها وجود دارد، همچنین معاونت آموزشی وزارت بهداشت پیرامون این اتفاق با دانشگاه‌ها نامه‌نگاری داشته و بر حفظ حرمت اجساد تأکید شده است تا دیگر شاهد تکرار این اتفاقات نباشیم.

صرامی خاطر نشان کرد: کمیته انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت یک نهاد شبه قضایی در سطح دانشگاه‌ها است، اما وظیفه خود دانستیم که واحدهای انضباطی را در سطح دانشگاه‌ها مکلف کنیم که در ابتدای هر سال تحصیلی دانشجویان جدیدالورود را نسبت به امور انضباطی و وظایفی که در فضای دانشگاه‌های علوم پزشکی بر عهده دارند آگاه و مطلع کنند تا شاهد خطاهای کمتری باشیم.

انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه