وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛
بنای دولت تدبیر و امید بر جامعه ای بانشاط و امیدوار است
علی ربیعی گفت: دولت تدبیر و امید، جامعه ای سرزنده می خواهد، جامعه ای که با هم آن را بسازیم به نوعی که نشاط و سر زندگی در جامعه بر پایه امید باشد و از یاس و ناامیدی در جامعه پرهیز شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رادکانا،علی ربیعی ظهر امروز در حاشیه مراسم افتتاح مجموعه فرهنگی و ورزشی شهرستان کردکوی در جمع مسئولین این شهرستان گفت: هسته کار آفرینی و توسعه را باید در تمامی شهر های کشور ایجاد نماییم و ماه هم به نوبه خود از این هسته ها حمایت خواهیم کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا،,وی با اشاره به اینکه بنای دولت تدبیر و امید بر جامعه ای بانشاط و امیدوار است، گفت: دولت تدبیر و امید، جامعه ای سرزنده می خواهد، جامعه ای که با هم آن را بسازیم به نوعی که نشاط و سر زندگی در جامعه بر پایه امید باشد و از یاس و ناامیدی در جامعه پرهیز شود.
ربیعی افزود: پس از انقلاب اسلامی ایران، به دستاورد های زیادی دست یافتیم که این دستاوردها مرهون خون شهدا و آرمان های امام راحل(ره) بوده است.
ساخت 60 مجموعه فرهنگی و ورزشی در دست احداث در کشور
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ساخت 60 مجموعه فرهنگی و ورزشی در کشور از سوی این وزارت خانه خبر داد و تصریح کرد: 60 مجموعه فرهنگی و ورزشی کارگری در سراسر کشور در حال ساخت است که با این همه فعالیت می توانیم بگوییم پس از وزارت ورزش و جوانان، این وزارت خانه دومین ارگان اجرایی در امر ساخت مجموعه های ورزشی در کشور است.
گفتنی است وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صبح امروز دوشنبه 12 مرداد به مدت دو روز میهمان مردم گلستان خواهد بود.
انتهای پیام/ج
وی با اشاره به اینکه بنای دولت تدبیر و امید بر جامعه ای بانشاط و امیدوار است، گفت: دولت تدبیر و امید، جامعه ای سرزنده می خواهد، جامعه ای که با هم آن را بسازیم به نوعی که نشاط و سر زندگی در جامعه بر پایه امید باشد و از یاس و ناامیدی در جامعه پرهیز شود.
,ربیعی افزود: پس از انقلاب اسلامی ایران، به دستاورد های زیادی دست یافتیم که این دستاوردها مرهون خون شهدا و آرمان های امام راحل(ره) بوده است.
,ساخت 60 مجموعه فرهنگی و ورزشی در دست احداث در کشور
,وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ساخت 60 مجموعه فرهنگی و ورزشی در کشور از سوی این وزارت خانه خبر داد و تصریح کرد: 60 مجموعه فرهنگی و ورزشی کارگری در سراسر کشور در حال ساخت است که با این همه فعالیت می توانیم بگوییم پس از وزارت ورزش و جوانان، این وزارت خانه دومین ارگان اجرایی در امر ساخت مجموعه های ورزشی در کشور است.
,گفتنی است وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صبح امروز دوشنبه 12 مرداد به مدت دو روز میهمان مردم گلستان خواهد بود.
,انتهای پیام/ج
,]
ارسال دیدگاه